AL DESEMBRE

Mariano Rajoy torna a 'El hormiguero' en la seva primera entrevista després de sortir del Govern i deixar la política

El 10 de desembre l'expresident visitarà per segona vegada el programa de Pablo Motos

rajoy

rajoy

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mariano Rajoy prepara la seva reaparició televisiva després de la moció de censura que el va treure del Govern el juny de l’any passat. Ho farà a Antena 3 el dimarts 10 de desembre, data en què visitarà de nou ‘El hormiguero’ per concedir-li una entrevista a Pablo Motos. Apartat de la política, l’expresident acudirà al format per presentar les seves memòries: ‘Una España mejor’. 

Aquesta serà la segona visita de Rajoy a ‘El hormiguero’, ja que el juny del 2016 es va convertir en el primer president que trepitjava el seu plató. Aquest dijous va ser Motos l’encarregat d’anunciar la tornada de l’expresident als mitjans. «El dia 10 Mariano Rajoy estarà amb nosaltres. Interessa veure què diu», va dir el presentador durant l’arrencada de l’entrega d’ahir.

Notícies relacionades

A més de parlar del seu llibre, no hi ha dubte que Rajoy haurà de compartir les seves sensacions sobre el nou escenari polític després de les últimes eleccions i la situació que passa el país.

Motos tornarà a comptar amb un rostre relacionat amb la política al plató després de les recents visites dels principals candidats a la presidència, a excepció de Pedro Sánchez, amb motiu de la campanya electoral del 10-N. En el seu anterior pas pel programa, Rajoy va tenir una audiència del 14,1% de quota de pantalla amb 2.221.000 espectadors. El rècord de polítics l’ostenta Santiago Abascal, l’entrevista del qual va ser seguida per un 23,5% i 4 milions