DOS ANYS EN CERCA I CAPTURA

Detenen François Gallardo, extertulià d''El chiringuito', per presumpta estafa

L'antic col·laborador del programa va ser arrestat per un mosso a Sabadell

francois

francois

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

François Gallardo, excol·laborador d’‘El chiringuito’, va ser detingut dissabte passat. Gallardo, que va col·laborar amb el programa que presenta Josep Pedrerol a Mega donant informació sobre possibles fitxatges dels equips, va ser arrestat per un mosso d’esquadra al centre de Sabadell.

El tertulià ha passat aquest dimarts a disposició judicial, tal com ha informat iSbadell, acusat de presumpta estafa, per la qual es trobava en cerca i captura des del 2017. La fiscalia sol·licités quatre anys de presó i una multa de 6.000 euros per haver estafat presumptament 12.000 euros a un altre col·laborador de l’espai.

Notícies relacionades

Gallardo va actuar «guiat pel propòsit d’obtenir un il·lícit enriquiment patrimonial i aparentant una solvència i serietat professional que no tenia, fent-se passar per agent FIFA i fingint ser administrador d’una empresa», segons el fiscal.

Tal com s’ha conegut, Gallardo va demanar al seu company 21.000 euros i va prometre tornar-los-hi, una cosa que finalment no va passar, ja que només en va entregar 9.000. El polèmic col·laborador es va mantenir a l’espai de Mega durant el 2014 i el 2015.