PRESENTACIÓ

Gonzo es posa al capdavant de 'Salvados': «Escoltarem gent que té coses importants a dir»

salvados

salvados

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Sexta ha presentat aquest dijous davant dels mitjans la nova temporada de ‘Salvados’, que diumenge a partir de les 21.30 hores inicia una nova etapa amb Gonzo com a presentador. La primera entrega se centrarà en l’assetjament sexual, un tema amb què la cadena fa «una declaració d’intencions», tal com ha destacat el nou rostre de l’exitós espai. 

«L’única por que em fa aquesta emissió és la bateria del mòbil», ha dit fent broma Gonzo durant la roda de premsa a la qual ha assistit YOTELE. L’objectiu d’aquest reportatge, com ha subratllat, és mostrar que «l’assetjament sexual a la feina és transversal» i que és «un problema real». «Ens va ser molt difícil trobar una víctima home. Em semblava injust, perquè és una realitat que afecta la dona», ha lamentat. 

Notícies relacionades

«Crec que dilluns al matí tindrem bones notícies amb l’audiència de La Sexta», ha afegit un optimista Gonzo que interpreta el seu fitxatge per ‘Salvados’ com «un reconeixement» per tots els anys que ha treballat a ‘El intermedio’. «Aquest tipus de periodisme continua funcionant i faré coses amb què em sento segur», ha afegit el comunicador davant dels mitjans. 

 (En elaboració)

Temes:

Salvados Gonzo