DES DEL SEU PROGRAMA

El missatge d'Ana Rosa Quintana als seus 'haters': «No us molesteu, no us llegeixo»

Amb motiu de les agressions a periodistes durant l'1-O, la presentadora ha aprofitat per parlar de les agressions verbals que rep a les xarxes socials

ana-rosa-quintana

ana-rosa-quintana

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les agressions físiques que es van produir durant la jornada d’ahir en les manifestacions de l’1-O  han arribat aquest matí fins a ‘El programa de Ana Rosa’. L’espai matinal s’ha fet ressò dels moments de tensió que van viure reporteres com Laila Jiménez, d’‘Informativos Telecinco’, a qui alguns manifestants van increpar i fins i tot van llançar líquid als cabells. 

«¿Volen una apagada mediàtica? ¿Que no anés absolutament ningú a cobrir-ho?», s’ha preguntat Verónica Fumanal, que també s’ha mostrat molt crítica amb la representació del Govern de la Generalitat. «Maltracten periodistes al no voler contestar-los en castellà», ha lamentat. 

Notícies relacionades

En aquell moment, Ana Rosa Quintana ha intervingut per parlar de les agressions verbals que rep diàriament a les seves xarxes socials. «Perdona’m, ¿t’ensenyo jo el meu Twitter?», ha deixat anar la periodista, tot i que ha reconegut que ni tan sols llegeix els atacs que li arriben. «Per cert, diré... no us molesteu, que no els llegeixo. M’és exactament igual», ha afirmat. 

«Tot això és una agressió permanent, a qui opina d’una altra forma o a qui opina lliurement», ha afegit la periodista amb referència a la situació que es viu a Catalunya.