ESTRENES I TORNADES

Totes les sèries que arriben a Netflix a l'octubre

La segona temporada de 'La casa de las flores' és un dels plats forts de la plataforma

netflix

netflix

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’octubre ja és aquí i Netflix renova el seu catàleg amb diverses estrenes i tornades molt esperades. Una és el de ‘La casa de las flores’, que torna a obrir les portes el divendres 18 amb una segona temporada marcada per la mort de Virginia de la Mora. A més, la plataforma també ens porta noves produccions; entre les quals, ‘Cómo criar a un superhéroe’ (divendres 4) i ‘Cómo vivir contigo mismo’ (divendres 18). A finals de mes (divendres 25) també podrem disfrutar de la primera temporada de ‘Niquelao!’, l’adaptació espanyola de ‘Nailed it!’ presentada per La Terremoto de Alcorcón

‘Cómo criar a un superhéroe’ – Temporada 1-4 d’octubre

Michael B. Jordan és un dels productors de ‘Cómo criar a un superhéroe’, la nova sèrie de Netflix protagonitzada per Alisha Wainwright, Ja’Siah Young i Jason Ritter. En la sèrie, una mare vídua es proposa descobrir el misteri entorn dels superpoders del seu fill al mateix temps que intenta mantenir-los en secret. 

‘La casa de las flores’ – Temporada 2-18 d’octubre

Després de la inesperada mort de Virginia de la Mora, la família està caient a trossos. La Paulina, que ara viu a Madrid amb la María José i el seu fill Bruno, es veu obligada a tornar a Mèxic quan s’assabenta que el testament de la seva mare ha sigut impugnat. A la seva tornada troba la casa pitjor que mai: el seu pare s’ha unit a una secta d’èxit pseudoespiritual; la seva germana Elena està vivint una crisi d’identitat a conseqüència de les seves últimes relacions amoroses i el Julián ha trobat una nova i peculiar feina que només li portarà més problemes.

Sense deixar de banda un costat la recerca de la seva anhelada venjança contra el Diego, que es va escapar amb els diners de la família, la Paulina sent la responsabilitat de rescatar els seus i recuperar La Casa de les Flores, però és incapaç de veure que el que realment està posant en perill és la llar que ha decidit tornar a crear junt amb la María José.

‘Cómo vivir contigo mismo’ – Temporada 1-18 d’octubre

Paul Rudd és el protagonista per partida doble de ‘Cómo vivir contigo mismo’, una comèdia existencial que planteja una pregunta: ¿Realment volem ser millors? El Miles és un home que enfronta una crisi personal. Quan se sotmet a un nou tractament de spa que promet convertir-lo en una millor persona, es troba que ha sigut reemplaçat per una nova i millorada versió de si mateix. Mentre s’enfronta amb les conseqüències de les seves accions, descobreix que haurà de lluitar per la seva dona (Aisling Bea), la seva carrera i la seva pròpia identitat.

‘Niquelao!’ - Temporada 1-25 d’octubre

A finals de mes aterra a Netflix ‘Niquelao!’, la versió espanyola de ‘Nailed it!’ el ‘talent show’ en el qual rebosters de baix nivell han de recrear postres d’una dificultat molt avançada. La Terremoto de Alcorcón és l’encarregada de presentar aquesta divertida aposta. 

Altres estrenes

1 d’octubre

Carmen Sandiego – Temporada 2

3 d’octubre 

Seis manos – Temporada 1 

4 d’octubre

Peaky Blinders - Temporada 5 

Big Mouth – Temporada 3 

El Dragón: el regreso de un guerrero - Temporada 1

9 d’octubre

Rhythm + Flow – Temporada 1 

Riverdale – Temporada 3

11 d’octubre

Amor ocasional – Temporada 3 

Insatiable – Temporada 2 

Plan corazón - Temporada 2

Amor ocasional –  Temporada 2

18 d’octubre

Baby – Temporada 2

23 d’octubre

Suits – Temporada 9

24 d’octubre

Daybreak – Temporada 1

25 d’octubre

El método Kominsky - Temporada 2

Arrow – Temporada 7 

Prank encounters – Temporada 1

Notícies relacionades

Monzón - Temporada 1 

Vikingos - Temporada 6

Temes:

Netflix