A 'LA RESISTENCIA'

Broncano respon a les paraules de Xavi Hernández sobre Qatar: «Té símptomes d'ictus»

El presentador de #0 es va fer eco de les polèmiques declaracions del futbolista

broncano

broncano

1
Es llegeix en minuts

Les sorprenents declaracions de Xavi Hernández sobre Qatar continuen fent parlar. L’entrenador del’Al-Saad  ha rebut una allau de crítiques per assegurar això aldiari Ara«No visc en un país democràtic, però crec que el sistema d’aquí funciona millor que el d’Espanya». «Hauré de votar, és clar. Vull el millor per al meu futur i el dels meus fills. Lamentablement, veig que Espanya no funciona de la millor manera», va afegir el futbolista quan li van preguntar per les eleccions del 10-N. 

Una polèmica resposta que l’ha situat al punt de mira i que no ha passat desapercebuda per gaires programes de televisió. Un d’ells és ‘La resistencia’,on David Broncano ha fet servir l’humor per respondre-li: «Quan semblava que el pitjor que havia de donar un futbolista aquest any era el documental de Sergio Ramos, arriba Xavi el promotor turístic». 

Notícies relacionades

«La nostra generació de campions del món, a qui admirem molt, ha arribat a la vellesa regular. A Casillas li ha donat un infart, Xavi té clars símptomes d’ictus... qui ens havia de dir que qui millor estaria als 40 fos Dani Güiza», va afirmar ahir a la nit el presentador del ‘late night’ de #0.

Finalment, Broncano també va fer una rèplica a les declaracions de Xavi en les quals afirma que «la gent és feliç, fins i tot porta fotos de la família reial al cotxe». «Però a veure, si la devoció malaltissa per un tirà et sembla símptoma de felicitat... potser t’hauries d’oferir per entrenar l’Sporting de Damasc, el Dinamo de Pyongyang, l’Atlètic de Mordor...», va concloure.