SENSE FILTRE

Belén Esteban no oblida les crítiques que va rebre a 'GH VIP 3': «Us vau portar com uns porcs»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha tornat a mostrar el seu enuig pels comentaris que van fer alguns companys sobre el seu concurs

belen-esteban-2

belen-esteban-2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El pas de Mila Ximénez per la casa de ‘GH VIP’ no passa desapercebut per a l’audiència. Tampoc per als seus companys de ‘Sálvame’, on aquest dijous Kiko Matamoros ha sortit en defensa de la periodista a l’assegurar que està sent la mateixa de sempre i que està remant ‘a favor d’obra’ al programa. Unes paraules que van molestarBelén Esteban, que encara recorda les crítiques que va rebre per part d’alguns col·laboradors durant la seva participació en la tercera edició del ‘GH’ amb famosos. 

«No és just, perquè a mi em van fotre molt. Jo també remava a favor d’obra, com dieu que ho està fent Mila, i tu vas dir que havia de marxar d’Espanya», va dir la de Paracuellos, notablemennt molesta per aquesta suposada injustícia. Així mateix, va anar un pas més enllà i va qualificar amb cruesa l’actitud que van tenir els seus companys amb ella mentre va ser al concurs: «Ho heu de reconèixer, tot i que no ho fareu mai. Amb mi us vau portar com uns porcs. No tots, però alguns sí»

Notícies relacionades

«¡L’esperpent! Això la meva mare ho té molt clavat», va continuar Belén abans que Matamoros, per al·lusions, prengués el torn de paraula. «Demano perdó a la teva mare, perquè sé que les mares pateixen. Aquí et dono la raó», va assegurar el tertulià, que, no obstant, va continuar defensant que no li va agradar el paper que va jugar la princesa del poble a Guadalix de la Sierra: «Això no vol dir que fessis un bon concurs ni que el teu comportament fos exemplar». 

«Volem equiparar el que ha fet Mila en quatre dies de concurs, que és un esbronc amb un idiota (Hugo Castejón), amb la teva actuació. Podem rescatar 25 vídeos que són mortals», va concloure Matamoros.