¿L'ACCEPTARÀ?

Risto Mejide revela que un polític pres ha sol·licitat una entrevista amb 'Todo es mentira'

El presentador de Cuatro considera que és una conversa «que val la pena tenir» i va enumerar els motius pels quals vol acceptar la invitació

risto-mejide

risto-mejide

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Risto Mejide va començar aquest dilluns ‘Todo es mentira’, l’espai que capitaneja cada tarda a Cuatro, compartint una notícia que ell mateix va qualificar com a «molt seriosa». El presentador va revelar que un dels polítics presos a Lledoners pel procés independentista de Catalunya ha sol·licitat una entrevista amb el format de La Fábrica de la Tele. 

«Com sabeu, no soc independentista i no combrego amb les idees secessionistes. Com a català que vol quedar-se a Espanya, vaig sentir autèntica vergonya el dia d’aquesta pseudodeclaració d’independència de vuit segons de l’expresident Puigdemont», va voler deixar clar Risto abans d’afirmar que està a punt d’acceptar la invitació. 

«Soc conscient que aquesta petició de vis a vis es pot deure a un cert intent d’atreure els focus cap al costat que els interessa a alguns», va reconèixer el rostre de Mediaset, que va enumerar els motius pels quals considera que «és una conversa que val la pena tenir»

«La situació catalana mereix un tractament equànime»

Risto va explicar que la complexitat de la situació que travessa Catalunya «mereix un tractament més lliure, crític i equànime» que el que està rebent per part d’alguns mitjans de comunicació. «Ni els dolents ho fan sempre tot malament ni els bons ho fan sempre tot bé», va deixar caure. 

Notícies relacionades

D’altra banda, va assenyalar que sota el seu punt de vista, saltar-se la llei ha d’implicar les sancions i multes corresponents, però considera excessiu que els responsables de l’1-O acumulin dos anys en presó preventiva: «¿De veritat? No fa falta ser jurista ni independentista perquè això també faci vergonya»

«Qui ens presenta una realitat tan complexa com la catalana d’una forma simplificada ens està dient idiotes a tots els altres i ens està convidant a demostrar que ho som», va concloure Risto després de fer aquest anunci. 

Temes:

Risto Mejide