PICABARALLES DEL PASSAT

Jesús Mariñas es retroba amb Susanna Griso després de les seves crítiques a la presentadora

El periodista va assegurar en el passat que la periodista d'Antena 3 no era «ni amable ni simpàtica»

marinas-griso

marinas-griso

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Espejo público’ ha fet un gir als seus continguts coincidint amb el començament del nou curs televisiu. Com va avançar en exclusiva YOTELE, l’espai matinal d’Antena 3 ha recuperat el cor per al seu últim tram i, per a això, ha fitxat nous col·laboradors. Un d’ells és Jesús Mariñas, que aquest dimarts ha tornat al format en què ja va participar en temporades anteriors. 

El programa ha jugat amb el retrobament de Mariñas amb Susanna Griso alspassadissos d’Atresmedia, ja que el col·laborador va fer unes declaracions en el passat en què va deixar caure que la periodista no era «ni amable ni simpàtica». «Estic encantat de tornar aquí, sempre es torna al primer amor», ha afirmat aquest matí el conegut tertulià provocant la sorpresa de la presentadora: «No, si a sobre ara seré el teu primer amor... he passat de poc amable i poc simpàtica a això». 

Entre rialles i restant importància a les seves paraules, Griso ha acusat Mariñas de ser un «pilota» després que aquest lloés el seu físic en diverses ocasions. «En un temps vaig dir que eres seca i poc simpàtica», ha acabat reconeixent abans de donar més explicacions al plató, on ha provat de recordar el motiu de les seves paraules. 

Susanna Griso: «En aquell moment jugaves a dues bandes»

Notícies relacionades

«¿No va ser quan vas deixar ‘Espejo Público’, o que el programa et va fer fora, i llavors vas recalar a la competència?», li ha preguntat Griso, que ha encertat amb el seu plantejament. I és que Mariñas va fer aquestes declaracions a ‘Sálvame’ cap a l’any 2013. El col·laborador, per la seva part, ha acabat reconeixent que el va molestar que no li truqués per preguntar-li «què havia passat». 

«Jo recordo que en aquell moment jugaves a dues bandes. Estaves a ‘Espejo’ però feies col·laboracions en un programa de la competència, llavors, en un moment donat, la cadena et va dir que havies d’elegir l’una o l’altra», ha llançat Griso, que ha confirmat que llavors no va trucar a Mariñas. «Aquesta va ser la conseqüència de la meva reacció», ha conclòs ell.