CRITS AL PLATÓ

Toñi Moreno, després de la brutal discussió de Violeta i Roci a 'MYHYV': "No ho consentiré"

La presentadora va haver de cridar-los l'atenció per les contínues faltes de respecte

toi-moreno

toi-moreno

1
Es llegeix en minuts

El novembre de l’any passat, Toñi Moreno agafava les regnes de 'Mujeres y hombres y viceversa' a Cuatro. En tot aquest temps, la comunicadora andalusa ha aconseguit fer seu el format i té clar que no pensa consentir les faltes de respecte al plató, com les que es van viure en el programa d’aquest dilluns entre Violeta Roci, pretendent de David. 

Tot va començar quan Roci va donar la cara per la seva amiga Zaira, que va haver de fer front a dues confidències. "Jo vaig arribar a l’hotel a les 12 de la nit, vaig sopar i vaig acompanyar la Zaira", va començar a relatar la pretendenta, moment en què Toñi Moreno va fer un incís per destensar l’ambient: "A aquella hora és molt dolent sopar, perquè se t’indigesta el menjar.

Va ser llavors quan Violeta va deixar anar un comentari que no li va fer cap gràcia a Roci: "¡Després ho crema!". La concursant del bàndol de David no es va quedar callada i va contraatacar l’exsupervivent amb un gest que simulava les relacions sexuals que va mantenir amb Fabio a l’illa: "¡Ho cremes més tu a 'Supervivientes'! ¡Jo ho cremo a casa meva!". 

 

Notícies relacionades

Un encreuament de paraules que va anar a més quan totes dues es van aixecar dels seus seients. "¡Ets una ridícula!", li va etzibar Violeta a Roci, a qui també va qualificar de "xoni" "poligonera". "¿Per què no li parles de la teva vida?", va afegir entre crits l’extronista, a la qual cosa l’al·ludida va respondre: "Perquè és més interessant la teva, que la veiem tots a la tele". 

Després d’aquest enfrontament marcat pels crits i la tensió, Toñi Moreno va intervenir per parar-los els peus: "Estava molt contenta pel rumb que està agafant el programa. La pròxima vegada que algú cometi una falta de respecte li demanaré que se’n vagi d’aquest programa. No ho consentiré, us ho dic a les dues". "Violeta, saps que t'estimo, però quan et poses així no et suporto", va concloure la presentadora. 

Temes:

MYHYV