SENSE EMBUTS

Tensió a 'Cuatro al día' per la pregunta de Ramón Espinar a Cristina Seguí: «¿Ets franquista?»

Els col·laboradors del programa van protagonitzar una topada per la possible supressió dels títols nobiliaris lligats al franquisme

ramn-espinar-y-cristina-segu

ramn-espinar-y-cristina-segu

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Una vegada més, Cristina Seguí es va convertir durant la tarda de dimecres en la protagonista d’una tensa topada a ‘Cuatro al día’. Tot va ocórrer quan va mostrar el seu rebuig a la mesura que planteja el president del Govern, Pedro Sánchez, per eliminar els títols nobiliaris lligats al franquisme, motiu pel qual Ramón Espinar es va adreçar a ella per llançar-li una pregunta sense embuts: “¿Tu ets franquista?”.

Però Seguí es va fer l’orni al dubte d’Espinar, que no va obtenir una resposta clara: “Sí, soc florista... quina bestiesa [...] ¿Però aquesta pregunta? ¿Tu ets al ‘Sálvame’ o on ets?”. “¿Tu defenses Franco i el que va fer durant 40 anys a Espanya?”, va insistir l’exsecretari de Podem a la Comunitat de Madrid abans de rebre un atac directe de la periodista: “¿Estic parlant amb un tio normal o no?”

 

Seguí: “Parla com un tio normal, tot i que no ho siguis”

Notícies relacionades

Unes paraules que van provocar la intervenció de Carme Chaparro, que va demanar que no hi hagués faltes de respecte al seu plató: “No t’està dient , t’està fent una pregunta”. “¿Tu ets un pàrvul? Doncs parla com si fossis un tio normal, tot i que no ho siguis”, va prosseguir Seguí mentre Espinar continuava fent-li la mateixa pregunta una vegada i una altra: “¿Ets franquista?”. 

Un bucle que la presentadora va decidir concloure per poder continuar amb el debat sobre la possible supressió del Ducat de Franco i 30 títols nobiliaris més. “No vol contestar, però recordo que aquí no s’insulta els companys”, va finalitzar Chaparro.