ES VEUEN LES CARES

La tensa topada de Marta Flich i Cristina Seguí als lavabos de Mediaset

La presentadora de 'Todo es mentira' i la periodista van tenir aquest dilluns un desacord als lavabos

flich-segui

flich-segui

1
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

La mala relació entre Cristina Seguí i 'Todo es mentira' no és cap secret. Des que fa uns mesos va serexpulsada del programa de Risto Mejide pels seus insults a Beatriz Talegón en ple directe, la periodista s’ha embolicat en xarxes socials amb col·laboradors com araMiguel Lago i, fins i tot, amb el mateix presentador. Ahir va arribar el torn de Marta Flich, encarregada de substituir el publicitari al capdavant de l’espai de Cuatro. 

Pel que sembla, Flich i Seguí van tenir una topada als lavabos de Mediaset, tal com va revelar la periodista d’‘OK Diario’ en el seu compte de Twitter: "Ensopega amb mi Marta Flich al lavabo de Mediaset. Obre la porta i, abans d’adonar-se que era jo, exclama: 'Ui, perdó'. Quan veu que soc jo, exclama: 'Bé, si arribo a saber que eres tu, et tiro la porta a la cara'. Quin nivellàs de Femen teniu en el programa, Risto".

Notícies relacionades

Però l’anècdota no va quedar aquí, ja que en el tram final del 'Todo es mentira' d’aquest dimarts, 'Cuatro al día' tenia preparat un petit 'parany' per a Marta Flich. Durant la connexió habitual amb Carme Chaparro perquè avancés els continguts del seu programa, la presentadora li va preguntar a l’economista sobre aquest assumpte: "Hola Marta, bona tarda. Després em convides a un cafè i m'expliques què ha passat al lavabo amb Cristina Seguí". 

Unes paraules que, jutjant pel seu rostre, van agafar per sorpresa Flich. "No sé qui és, no sé de qui em parles", va respondre amb ironia. En aquell moment, Seguí va aparèixer en pla per explicar el que ja havia revelat a les xarxes socials, però la presentadora de 'Todo es mentira' va preferir no iniciar una batalla en directe i va tallar la connexió: "Vinga, fins demà, Carme, adeu, no sento res. Vinga, fins després."