PARÒDIA DIVERTIDA

Raúl Pérez estrena a 'Late motiv' la seva imitació de José Luis Martínez-Almeida

L'humorista es va posar a la pell del nou alcalde de Madrid en el programa d'Andreu Buenafuente

raul-perez

raul-perez

1
Es llegeix en minuts

El nou alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ja compta amb la seva pròpia imitació a ‘Late motiv'Raúl Pérez va estrenar ahir el seu nou personatge al plató del programa que presenta Andreu Buenafuente, on va entrar sobre una moto que va aparcar davant un senyal de Madrid Central.

"Com està això d’embussos, fatal. No es pot ni avançar. Això és culpa de Madrid Central", va assegurar el doble d’Almeida abans que Buenafuente el saludés agafant-lo per les espatlles, imitant la fotografia viral de l’alcalde amb Javier Ortega Smith, secretari general de Vox.

Després de veure el senyal de Madrid Central, Almeida va treure un raspall i va començar a esborrar-la sense capèxit, com va passar en el vídeo en què apareix fregant una pintada contra la policia i que també es va convertir en objecte de mofes per part dels usuaris a les xarxes socials. "Això s’acabarà, com que jo soc l’alcalde", va assegurar.

Notícies relacionades

"Tu a mi no em manes, qui et creus que ets, ¿Ortega Smith?", li va etzibar el fals Almeida al presentador després que aquest assenyalés que, en comptes d’esborrar el dibuix del senyal, li estava traient brillantor. 

Al ser preguntat per les seves propostes per a la ciutat de Madrid, Almeida ho va tenir clar: "Una cosa assequible que està demanant la ciutadania de Madrid, que és organitzar els Jocs Olímpics. Això és el que vol la gent". A més, va mostrar en pantalla alguns dels esbossos per a les possibles mascotes dissenyats per ell mateix.