HO EXPLICA A 'EL HORMIGUERO'

Pablo Motos revela la seva conversa amb Florentino Pérez per una estafa: "Hem denunciat"

El presentador d'Antena 3 va xerrar amb el president del Reial Madrid al casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos

pablo-motos

pablo-motos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pablo Motos va rebre ahir a la nit al seu platóSanti Cazorla, jugador del Vila-real i de la Selecció Espanyola. Un dels temes principals de l’entrevista va ser el casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos, a la qual tots dos van assistir com a convidats i en la qual el presentador va mantenir una conversa amb Florentino Pérez, president del Reial Madrid. "Resulta que ens uneix que als dos ens han estafat", va assegurar.

El presentador va explicar que hi ha una estafa a Internet que utilitza la imatge dels dos: "Aparec entrevistant Florentino i ell explica el secret per ser milionari". "És una estafa amb què la Llei no pot. ¿Hi ha gent per sobre de la Llei? Sí. Jo he posat una denúncia, ell ha posat una denúncia, jo ja he anat al Jutjat...", va relatar Motos, que va revelar la seva xerrada amb l’empresari sobre aquest assumpte.

Notícies relacionades

"Em van dir que no em gastés més diners", va revelar el comunicador davant de l’audiència del seu programa abans d’explicar com funciona l’estafa: "Aquests tios són a molts països, tu t’hi poses, agafen les teves dades, et treuen 200 euros i després t’arruïnen. No se’ls pot agafar".

"Encara que paguin a la gent, tanquen les empreses i a la setmana n’obren una altra en un altre lloc del món. És impossible, continuen traient-nos als dos", es va resignar Motos, la imatge de les quals ja ha sigut utilitzada en altres fraus que circulen per la xarxa.