A 'TODO ES MENTIRA'

Celia Villalobos i Adriana Lastra també recolzen Marta Flich després de l'atac d'Eduardo Inda

Les dues polítiques van intervenir aquest dilluns per telèfon en el programa presentat per Risto Mejide

flich-villalobos

flich-villalobos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de l’atac masclista del mitjà digital que dirigeix Eduardo Inda contra Marta Flich, 'Todo es mentira' va recollir durant la tarda d’ahir l’onada de missatges de recolzament que van arribar sota el ‘hashtag’ #StopPeriodismoMachista i la mateixa col·laboradora va tenir l’oportunitat de contestar. "Tothom està comentant el teu masclisme a les xarxes, la gent s’hi ha abocat i la societat ha deixat clar de quin costat està, i no és del masclisme", va assegurar.

"Les inexactituds són constants, el masclisme traspua en tot el que diu aquest tio. Intenta que existeixi un feminisme de primera, de segona i de tercera, però no, el feminisme és igualtat", va afegir Flich dirigint-se a Inda. "Estem unides per la igualtat i en contra de paios com tu".

Al llarg de la tarda, Celia Villalobos va intervenir a través d’una connexió telefònica per mostrar el seu recolzament a la col·laboradora. "Això és una cosa permanent; una periodista va escriure sobre mi que havia sigut qui havia sigut per ser la dona de qui era", va recordar l’exdiputada del PP, que va definir com a "terribles" totes aquestes situacions.

Notícies relacionades

"Cadascú té dret a viure com vulgui, a treballar on pugui, a anar-se’n al llit amb qui li doni la gana", va assegurar Villalobos, que va lamentar que aquesta xacra afecta moltes professions més enllà del periodisme, com ara la política.

Cristina Almeida, Adriana Lastra i fins i tot Alejandro Sanz, que va voler que Risto li transmetés el seu recolzament a Flich, van ser altres dels rostres populars que es van abocar amb la col·laboradora de 'Todo es mentira'. "Marta és una excel·lent professional i té dues coses que el patriarcat no aguanta;és una dona amb perfil públic i té opinió pròpia", va assenyalar la portaveu del grup socialista al Congrés.