ESTÀ MOLESTA

Pilar Rahola carrega contra un article de El Mundo a 'Todo es mentira': «Mereix ser al museu dels horrors, al costat d'Inda»

La col·laboradora ha defensat Puigdemont per tots els mitjans de les informacions de les quals s'ha fet eco el programa de Cuatro

rahola

rahola

1
Es llegeix en minuts
Adrià Gallego

‘Todo es mentira’ ha aconseguit enfadarPilar Rahola. La periodista ha sigut durament crítica amb un vídeo que ha emès el programa sobre un article de El Mundo que parla sobre com està vivint suposadament Carles Puigdemont a Bèlgica.

L’article explica que l’expresident de la Generalitat de Catalunya estaria patint un trastorn paranoic amb la seva seguretat, que estaria involucrat en una trama de corrupció relacionada amb la seva etapa com a alcalde de Girona i que s’estaria quedant sense diners per mantenir la vida de luxe que porta a Bèlgica.

Notícies relacionades

Rahola ha comentat que “aquest article mereix ser al museu dels horrors, al costat d’Inda”. La col·laboradora assegura que “està ple de mentides, d’imprecisions i de mitges veritats”.

L’exdiputada ha sentenciat que l’article en qüestió “té l’únic interès de destrossar Puigdemont”.Rahola assegura que, en contra del que explica El Mundo, el polític “està pletòric”.