A TVE

Normal Duval, sobre Cristina Pedroche: "Porta vestits copiats dels que vaig portar jo fa 30 anys"

L'exvedet i la presentadora d'Atresmedia van participar aquest dilluns en la nova entrega de 'Retratos con alma'

cristina-pedroche-y-norma-duval

cristina-pedroche-y-norma-duval

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE va emetre ahir a la nit a la franja del ‘late night’ una nova entrega de 'Retratos con alma' que va comptar amb Cristina Pedroche com a protagonista. La presentadora d’Atresmedia va xerrar amb Isabel Gemio sobre feminisme i, com era d’esperar, també va tenir presència el tema dels impressionants vestits que llueix a les Campanades i que ja s’han convertit en una autèntica tradició.

"¿Qui va decidir la teva imatge de dona sexi? Perquè suposo que hi va haver un principi. ¿Ho vas decidir tu?", li va preguntar la periodista a Pedroche, que va mantenir que "tot ho he fet per mi mateixa". "Sé que és una frase feta i molt gastada, però ser sexi és una qüestió d’actitud", va defensar la col·laboradora de 'Zapeando' abans que l’entrevistadora repliqués: "No totes les presentadores surten sense roba".

Va ser en aquell moment quan Pedroche va voler deixar clar que viu la Nit de Cap d’Any com una de les nits més especials de l’any, motiu pel qual es vol sentir "una superestrella". "Em poso el més espectacular i per això mateix m’agradaria presentar les Campanades tota la meva vida", va assegurar.

Gemio li va preguntar a Pedroche si creu que la resposta del públic seria la mateixa en cas que sortís més tapada davant les càmeres, provocant la seva sorpresa: "¿M’estàs dient que si posen una persona completament despullada tindrà més audiència?".

Davant la resposta afirmativa de la comunicadora, el rostre d’Atresmedia va recordar les Campanades de 'Cámbiame' sense fer menció al programa: "Altres cadenes van utilitzar un presentador semidespullat, van sortir tots en llenceria i no van fer més audiència que jo".

La intervenció de Norma Duval

Notícies relacionades

'Retrats con alma’ també va comptar amb la intervenció de Norma Duval, que no va dubtar a llançar un dard a Pedroche posant en dubte l’originalitat dels seus mediàtics vestits. "Porta vestits copiats dels meus de fa trenta anys. Llavors, ¿què em pot sorprendre?", va assegurar l’exvedet, que entre rialles, també va decidir donar-li un irònic consell: "Li diria que li cusin millor els vestits".

"Em sembla bé, ¿per què no? Però em veig reflectida en roba que porta i que jo vaig portar fa moltíssim temps", va reafirmar Duval, que es considera "una defensora de la dona". "Sempre he tingut el meu punt feminista. Vaig ser empresària molt jove en un món molt complicat", va recordar abans de sentenciar que "el feminisme acabarà quan la dona arribi el punt en el qual tots siguem iguals i la reivindicació ja no sigui necessària".