DESPRÉS DE 7 ANYS

Andrea Ropero abandona 'La Sexta noche' per fitxar per 'El intermedio'

La presentadora substituirà Gonzo a la secció de reportatges a l'espai diari de la cadena d'Atresmedia Televisión

170308 170288 lasextanoche7

170308 170288 lasextanoche7

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Important canvi de cares a dos dels programes més destacats de la programació de La Sexta. Andrea Ropero deixa 'La Sexta noche’ després de més de set anys a l’espai i es farà càrrec de la secció de reportatges que Gonzo feia a 'El intermedio', segons ha avançat la pàgina web d’‘El País’ i ha confirmat YOTELE.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, la periodista aragonesa es farà càrrec d’aquesta tasca després que es conegués que el periodista succeirà Jordi Évole al capdavant de 'Salvados', informació que va avançar en exclusiva aquest portal. A més de la seva trajectòria a La Sexta, en la qual va presentar les campanades del 2015 amb Alberto Chicote, la periodista aragonesa també ha treballat a les redaccions d’‘El Periódico d’Aragó’ i ‘El Periódico de Catalunya’.

Aquesta decisió arriba setmanes després que Jordi Évole anunciés que deixava 'Salvados', que seguirà a La Sexta durant la pròxima temporada amb Gonzo, a 'El hormiguero' després d’11 anys. Malgrat que Ropero farà la seva funció, encara queda per saber si el periodista gallec se centrarà únicament en el format de Producciones del Barrio o també tindrà alguna col·laboració amb 'El intermedio'.