30 maig 2020

Anar al contingut

ACLAMADA SÈRIE D'HBO

Atresmedia aconsegueix els drets de 'Big little lies' per emetre-la en obert

El grup de comunicació emetrà en un dels seus canals principals la sèrie protagonitzada per Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern i Shailene Woodley

Redacción Yotele

Atresmedia aconsegueix els drets de 'Big little lies' per emetre-la en obert

Tan sols dos dies després de l’estrena de la segona temporada a HBO España, Atresmedia ha comunicat aquest dimecres que emetrà en obert ‘Big little lies’, l’aclamada sèrie protagonitzada per actrius de la talla de Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern i Shailene Woodley. En els nous episodis s’hi ha afegit la veterana Meryl StreepAlexander Skarsgård, Adam Scott Zoë Kravitz completen el repartiment.

La primera temporada de ‘Big little lies’ arribarà previsiblement en les pròximes setmanes a algun dels canals principals d’Atresmedia. D’aquesta manera, el grup continuarà amb l’estratègia que ja va seguir l’estiu passat a l’emetre una altra de les sèries nord-americanes del moment: ‘El conte de la serventa’.

‘Big little lies’ narra la història, còmicament fosca i atapeïda de secrets, de Celeste (Kidman), Jane (Woodley) i Madeline (Witherspoon), tres mares amb unes vides aparentment perfectes que acaben fent un gir total al veure’s involucrades en un assassinat perpetrat en una festa benèfica a Monterrey, localitat situada al nord de Califòrnia.

‘Big little lies’ arrasa en els premis de televisió

Després d’haver-se emès als Estats Units, ‘Big little lies’ ha triomfat en les cerimònies de premis més importants. Als Emmy 2017, la producció va ser guardonada al costat de les interpretacions de Nicole Kidman, Alexander Skarsgård i Laura Dern i la direcció de Jean-Marc Vallée, entre altres mencions aconseguides. També va ser premiada als Globus d’Or 2018, a més del triomf de Kidman, Skarsgård i Dern en categories actorals.

‘Big little lies’ ha sigut creada i escrita per a televisió per David E. Kelley, que també exerceix les tasques de producció executiva al costat de les actrius i protagonistes Reese Witherspoon i Nicole Kidman, a més de Bruna Papandrea, Per Saari, Nathan Ross i el director Jean-Marc Vallée.