EMBLEMÀTICA SÈRIE DE TELECINCO

Arturo Valls confirma la tornada de 'Camera café' en forma de pel·lícula

El presentador ha assegurat en la seva visita a 'La Ventana' que ja estan immersos en la preproducció del projecte

camera-cafe

camera-cafe

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Els fans de 'Camera café', un de les sèries més emblemàtiques de Telecinco, poden estar d’enhorabona. Tal com Arturo Valls ha confirmat en la seva visita al programa programa 'La ventana', de Cadena Ser, la sèrie de la qual va formar part tornarà aquesta vegada a la gran pantalla: “Ja es pot dir que estem desenvolupant els guions de ‘Camera café: la película’”.

Davant de la important notícia, l’equip de Carles Francino ha volgut saber-ne més sobre l’adaptació cinematogràfica. És per això que el convidat ha explicat l’argument del qual partirà la pel·lícula: “Hi va haver un ERO i van acomiadar molta gent. Però Antúnez es jubila i amb aquesta excusa ens tornem a unir tots els que hi estàvem”.

A més, el presentador de ‘¡Ahora caigo!’ ha confirmat que, en principi, hi seran tots els actors que al seu dia van formar part de la sèrie: “El mateix repartiment deu anys després”.De manera que tot apunta que tornarem a veure reunits davant la màquina de cafè més coneguda de la televisió Carolina Cerezuela, Ana Milán, Carlos Chamarro i companyia. No obstant, ha assegurat que encara haurem d’esperar per veure aquest retrobament: “Va per llarg. Estem amb guions, preproducció, buscant finançament...". 

Més programes pendents

Notícies relacionades

Arturo Valls no para d’encadenar projectes. A la seva continuïtat a '¡Ahora caigo!' després de l’aturada estiuenca, període en què com va avançar en exclusiva YOTELE serà substituït per Silvia Abril, s’hi han de sumar dos nous treballs. D’una banda, té pendent l’estrena d’'Improvisando’, un nou format d’humor per a Antena 3.

A més, tornarà a posar-se al capdavant de 'Me resbala' amb la seva cinquena temporada que, tal com ha esmentat aquesta tarda a 'La Ventana', arribarà molt aviat: “Hem acabat de gravar-lo a Lisboa i tot apunta que s’estrenarà a l’estiu”.

Temes:

Arturo Valls