EN MOSTRA UN AVANÇ

'El hormiguero' celebra el pròxim dilluns el programa 2.000 amb Will Smith com a convidat estel·lar

L'equip del programa s'ha desplaçat aquest cap de setmana fins a Londres per gravar una entrega protagonitzada per l'actor internacional

will-smith

will-smith

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Confirmat: ‘El hormiguero’ emetrà el pròxim dilluns 20 de maig el programa número 2.000 i ho celebrarà en gran amb un convidat estel·lar. Will Smith, que manté una estreta relació amb Pablo Motos des de l’any 2009, quan l’actor va visitar el programa per primera vegada, es divertirà amb Trancas i Barrancas en una entrevista que s’ha gravat a Londres.

L’equip de l’espai d’entreteniment d’Antena 3 es va desplaçar aquest cap de setmana fins a la capital del Regne Unit per gravar l’entrega especial protagonitzada per l’actor internacional, que veurà la llum en sis dies. L’última vegada que Smith va anar al format produït per 7 y Acción va ser fa tres anys, i ara tornarà a retrobar-se amb Motos davant de de l’audiència del programa.

Notícies relacionades

“Crec que ha sigut el millor programa que hem fet amb Will Smith”, va assegurar Motos ahir a la nit davant del seu convidat, el dissenyador Palomo Spain. “L’emetrem aquest pròxim dilluns. Hi va haver un moment en què, amb l’emoció dels 2.000 programes, es va animar i va passar una cosa”, va avançar el presentador sense entrar en detalls abans de donar pas a un petit avanç del que podrà veure’s en el programa 2.000.

Abans d’arribar a la seva entrega 2.000, a 'El hormiguero' encara li queden tres programes per davant amb nous convidats. Aquesta nit visitarà el programa Alberto Chicote, que torna al ‘prime time’ de laSexta amb la segona temporada de '¿Te lo vas a comer?'; dimecres serà el torn de Pablo Chiapella, que presentarà la seva nova pel·lícula 'Viva la vida', i dijous tancarà la setmana Lola Índigo, que aquest mateix divendres llança el seu primer disc: 'Akelarre'.

Temes:

El hormiguero