A 'EL HORMIGUERO'

Pablo Motos deixa sense paraules Mario Casas: "M'han dit que tens els ous enormes"

L'actor i el seu germà Óscar van visitar el programa d'Antena 3 amb motiu de l'estrena d''Instinto', l'esperat 'thriller' eròtic de Movistar+

motos-y-casas

motos-y-casas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'El hormiguero' va rebre aquest dilluns al seu plató dos dels germans més famosos de la televisió: Mario i Óscar Casas. Els dos actors estrenen aquest divendres 10 de maig ‘Instinto’, el nou ‘thriller’ eròtic de Movistar+ en què el sexe tindrà un paper fonamental. Aprofitant la temàtica de la sèrie, Pablo Motos no va dubtar a posar sobre la taula una qüestió relacionada amb les parts més íntimes de Mario. 

Quan l’actor explicava que la sèrie "és forta" i que fins i tot s’han gravat escenes que no s’emetran, el presentador va parlar sense embuts: "¿Però per la mida del teu...? Perquè fas nus integrals". Mario, que no va poder contenir el riure, es va quedar sense paraules. Però Motos no va cessar en el seu afany d’aconseguir una resposta i va afegir: "Hi ha un rumor. M’han dit que tens els ous enormes"

"Si els veu un estruç els intenta covar", va afegir Motos entre les rialles del públic al plató i dels mateixos germans. No obstant, Mario va esquivar aquesta qüestió i es va limitar a confirmar que protagonitza algun nu integral: "El mitjó ha passat a un segon pla". 

Notícies relacionades

D’altra banda, l’intèrpret va explicar que junt amb la seva mare un episodi en què el seu personatge "realitza només una pràctica sexual". "Ja havia vist coses en altres capítols, i quan va veure això va dir: 'Hòstia, tio, això és fort’. Hi ha coses que no s’han emès perquè quedaven sòrdides, s’ha buscat una forma més elegant i idíl·lica". 

Sobre l’escena en qüestió, Mario va reconèixer que va ser complicada de gravar i que és "una imatge molt forta", paraules que el seu germà Óscar va subscriure. "Crec que és una cosa que no s’ha vist encara, és potent", va assegurar l’actor al plató d’'El hormiguero'. 

Temes:

Pablo Motos