A 'VIVA LA VIDA'

Carmen Borrego reapareix, després de trencar relacions amb 'Sálvame', per informar de l'última operació de Terelu

La menor de les Campos va tornar a Telecinco, però va evitar pronunciar-se sobre la seva polèmica sortida i la de la seva germana del programa vespertí

carmen-borrego

carmen-borrego

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després dels seus últims desacords amb 'Sálvame'Carmen Borrego va reaparèixer aquest cap de setmana a la televisió per informar de l’estat de salut de Terelu Campos, que s’ha sotmès a una reconstrucció de pit que estava programada des de fa unes setmanes. La filla de María Teresa Campos va connectar amb 'Viva la vida' i va explicar que la seva germana es troba bé: "Esperem que sigui l’última intervenció perquè pugui viure tranquil·la".

"Ha anat genial, ja és a casa tot i que té alguna molèstia que és normal. És una dona forta, ja m’agradaria que es queixés una miqueta, però no hi ha manera", va assenyalar Carmen Borrego, que encara llueix un collarí com a conseqüència del cop de tortell que va rebre durant el seu pas per 'Sálvame Okupa'. "La veig forta, aquest cop sap que això ja s’està acabant. Aguanta molt i ho està tornant a demostrar", va afegir.

Notícies relacionades

Respecte al polèmic i sobtat abandonament de Terelu de 'Sálvame', Borrego va preferir no pronunciar-se: "Li correspon a ella dir com es troba, no parlaré en boca d’ella perquè no em sembla bé". Tampoc va donar gaires detalls sobre com ha viscut ella les últimes setmanes: "Estic bé. Aquests dies no he volgut pronunciar-me i no vull fer-ho, cal parlar des de la serenitat, des de la tranquil·litat i la distància".

Borrego: "No vull atiar cap foc"

Els col·laboradors de 'Viva la vida' van insistir perquè Carmen Borrego deixés algun titular sobre la seva sortida de 'Sálvame', així com de la de Terelu, però la convidada es va mantenir ferma. "Em remeto al que acabo de dir. No m’he pronunciat i no vull atiar cap foc, vull estar amb els meus amics i la meva família", va assenyalar la menor de les Campos, que, no obstant, sí que va reconèixer que ho ha "passat malament".

Temes:

Terelu Campos