'SAMARRETA, PIN PIN'

'El Cejas' torna a 'Got talent' amb un nou tema i Risto Mejide el deixa fora de la final

El personatge va aixecar el públic dels seus seients amb la seva actuació, però no va aconseguir passar a la següent fase

cejas

cejas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Got talent' va celebrar ahir a la nit la seva última semifinal i va rebre a l’escenariun dels concursants més virals que han passat per la seva quarta edició. 'El Cejas', que no va deixar indiferent ningú durant les audicions amb el tema ‘Dembow del pin pin’, va tornar a posar-se davant del jurat per sorprendre de nou amb una altra cançó inèdita i composta per ell mateix.

Sense samarreta i amb un enorme abric de pelfa rosa per sobre, 'El Cejas' va entonar la lletra de la seva nova creació, que inclou uns versos dedicats a un dels seus grans detractors: Risto Mejide. "Mira Risto, no te malentones, que toda España ya se sabe mis canciones. No te malentones, que si te pillo te pego palizones", li va etzibar el personatge interpretat pel ‘youtuber’, que en realitat es diu Diego.

Després de finalitzar la seva actuació, 'El Cejas' es va acostar a la taula del jurat i li va regalar a Mejide una samarreta en què es llegia: "Como te pongas tontito, castañazo que te llevas". "En tinc una altra perquè l’hi deixis a la teva nòvia perquè em faci una història [d’Instagram]. Com que és ‘influencer’, així em fa promo de la marca", va afegir el concursant, que va aconseguir que el publicitari esbossés un somriure.

Notícies relacionades

"Tenia apuntada una valoració per a la teva actuació, però m’has demostrat que per sobre del personatge hi ha la persona. Avui has fet una cosa molt important per a la persona més important per a mi, que és el meu fill", va deixar anar un enigmàtic Risto abans d’afegir: "Com a resposta a això et demostraré que per sobre del jurat hi ha el pare, així que gràcies".

Malgrat aquest acostament, Risto Mejide va optar per deixar fora de la gran final de 'Got talent' 'El Cejas'. Els que sí que van aconseguir l’anhelat pas van ser la Murga Zeta Zetas, Art Gee i Arturo Fajardo.

Temes:

Got talent