A 'LA RESISTENCIA'

Amaia Salamanca deixa KO Broncano: revela que va cancel·lar la seva entrevista per convidar Piqué

L'actriu va començar l'entrevista retraient al presentador, amb humor, que la deixés "penjada" en l'últim moment

amaia-salamanca

amaia-salamanca

1
Es llegeix en minuts
Adrià Gallego

Aquest dimarts Amaia Salamanca va acudir com a convidada a ‘La resistencia’ i va deixar David Broncano sense paraules. L’actriu, que ha gravat recentment la pel·lícula ‘A pesar de todo’ per a Netflix, va retreure al presentador que cancel·lés la seva entrevista per al dijous 28 de març, per convidar al seu lloc Gerard Piqué.

“Tio, ploro amb el teu monòleg d’home íntegre, d’home que em dona una puntada de peu per portar Piqué dijous”, així va començar l’actriu la seva entrevista en el programa de Movistar+. Però allà no va acabar el retret. “¡A més, era el meu aniversari!”, va deixar anar la convidada davant d’un Broncano que, amb humor, es va excusar dient que Piqué “viu molt lluny”.

Notícies relacionades

Amaia, còmoda en la seva intervenció, li va confessar que no tenia rancúnia, però va acabar la frase amb un “fill de puta” que va provocar les rialles del públic. En l’entrevista va explicar també com va viure el canvi de data. Segons l’actriu, dimecres un equip del programa li va trucar per comunicar-li que no podria assistir a l’espai l’endemà perquè hi anava una persona que no hi podia anar cap altre dia.

A més, va explicar que es van negar a dir-li qui era aquest misteriós personatge, que va resultar ser el futbolista del Barcelona. Broncano per tancar el tema va apel·lar a Fernando, el coordinador de convidats, dient-li que s’havien de perfeccionar aquests temes i que s’havia de posar d’excusa “que ha entrat un virus al plató". Allà Salamanca va ser àgil i va rematar amb el següent flasca: “Entrar ha entrat, perquè ha vingut algú del Barça”.