IRREVERENT I POLÈMICA

Celia Villalobos deixa la política: els seus moments més comentats a la televisió

Recordem alguns dels episodis més sonats de la ja expolítica

liarla

liarla

3
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

Aquest matí, Celia Villalobos ha sorprès anunciant que deixa la política. La diputada del Partit Popular, que col·labora habitualment a ‘Espejo público’, ha aprofitat la seva presència en el programa per comunicar la seva retirada després de 33 anys d’activitat.

Villalobos no es presentarà en les pròximes eleccions per aconseguir un escó per la província de Màlaga després de constatar que no entrava en els plans de l’agrupació de Pablo Casado. I és que la veterana política va prendre partit per Soraya Sáenz de Santamaría quan tots dos lluitaven per presidir el PP.

Polèmica i directa, Villalobos ha afirmat aquest matí en una connexió amb el programa d’Antena 3 que ja està desvinculada del partit: "Jo ara em trec l’escut del PP i a partir d’ara Celia Villalobos". ¿Això vol dir que la ja expolítica seguirà participant en diferents tertúlies televisives? Aquests han sigut alguns dels seus moments més destacats en el mitjà:

La mala reacció contra el seu xofer: “¡Va, Manolo!”

L’any 2007, els incipients informatius de La Sexta gravaven a l’en aquell temps diputada reaccionant de mala manera contra el seu xofer per arribar més tard del compte a recollir-la: “Les imatges no han sigut manipulades”, informava ‘El intermedio’. En elles s’hi podia veure Villalobos força alterada: “¡Va, Manolo!” Al final el meu serà l’últim”. “¡Va, cony! No són més tontos perquè no s’entrenen”,cridava en ple carrer.

Agafada jugant al Candy Crush al Congrés

Sens dubte, el seu moment estrella al Congrés dels diputats. Aquell dia de febrer del 2015, les càmeres la van enganxar jugant entretinguda al Candy Crush amb la seva tauleta i aliena al que s’estava debatent. Les imatges van cridar encara més l’atenció tenint en compte que Villalobos ostentava el càrrec de vicepresidenta primera de la cambra. “Que per 15 segons es destrossi una carrera política és molt dolorós”, va arribar a dir ella. Aquest setembre del 2018, Villalobos va tornar a reincidir i va ser vista comprant roba via internet.

Les seves polèmiques paraules cap a La Sexta: “Us avorrireu sense donar-li canya al PP tot el puto dia”

La seva relació amb la cadena es va anar tornant cada vegada més tensa. Fa uns mesos, quan Pedro Sánchez aconseguia la presidència del govern després de la moció de censura a Mariano Rajoy, Villalobos arremetia contra La Sexta en presència d’Ana Pastor: "¡¿Quant temps li dedicareu a la corrupció del PSOE quan Sánchez sigui president del Govern? Segur que ni el 5%", li va etzibar. “Us avorrireu molt a La Sexta sense donar-li canya al PP tot el puto dia”, va deixar anar davant la periodista, que estava atònita.

Encarant-se amb Cristina Pardo: “A veure si em penediré de venir”

El mes de juliol passat, Cristina Pardo rebia per primera vegada en el seu programa la política del PP i com es podia esperar, la tensió entre totes dues no va tardar a aparèixer. La presentadora va assegurar que la meitat del seu partit “és corrupte”, una afirmació que no va provar gens bé a Celia Villalobos: "No, senyora, és que vostè diu les coses a la lleugera. A veure si em penediré d’haver vingut i mira que t’ha costat, eh?". “Perquè a vostè no li agrada La Sexta”, va replicar la presentadora, a la qual cosa ella va contestar: “Les televisions m’agraden totes; la manipulació, de ningú”.

A ‘Espejo público’: “¡Estic farta de sentir-vos!”

Notícies relacionades

Quan la seva presència va anar cobrant cada vegada més protagonisme en els diferents programes de televisió, Celia Villalobos no va dubtar a enfrontar-se amb aquells que s’atrevien a contestar-la. Un matí a ‘Espejo público’ va assegurar que el govern de Pedro Sánchez era il·legítim, i per això el periodista Arsenio Escolar la convidava a llegir-se l’article 113 de la Constitució:“¡Estic farta de sentir-vos! ¿Tu ets qui diu qui té la raó i qui menteix? Aquest Govern és il·legítim perquè no ha guanyat ni unes soles eleccions", va dir taxatiu.

L’última bronca: contra Ortega Smith (Vox)

Aquest mateix dilluns, dos dies abans de dir adeu a la política, Villalobos esbroncava Javier Ortega Smith, secretari general de Vox, per afirmar que el PP era “la dreta toveta”. "Jo l’he escoltat a vostè i vostè m’escoltarà a mi amb el mateix respecte, tot i que no compartim coses", va expressar Villalobos força alterada. "Que em dominin m’agrada poquíssim, sisplau. Jo puc tenir criteris diferents de vostè, però si no em respecta, vostè no és un demòcrata", va afegir.