OPERACIÓN TRIUNFO

Alba Reche debuta en el número u de les llistes de vendes amb el seu àlbum recopilatori

La segona finalista d''OT 2018' s'ha col·locat en el primer lloc amb el disc que recull els temes que va cantar al concurs

alba-reche

alba-reche

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Alba Reche està d’enhorabona. La segona finalista d’'OT 2018' ha arribat directa al número u de les llistes de vendes a Espanya amb 'Sus canciones’,l’àlbum recopilatori que recull els temes que va interpretar durant el seu pas pel ‘talent show’ de TVE. Aquest mèrit demostra que la il·licitana ha aconseguit una sòlida base de seguidors després de fer el salt a la fama en el concurs. 

Després de conèixer la notícia, la noia ha escrit un breu però significatiu missatge en el seu compte de Twitter: "5.2.19 GRÀCIES". Minuts abans, havia publicat un altre tuit en el qual agraïa "el recolzament i el respecte" dels seus seguidors. "Gràcies una vegada més, us tornaré tot el que pugui amb la música. Espero que ens uneixi durant molt de temps, molt amor," afegia la cantant. 

Notícies relacionades

L’àlbum de Reche no és l’únic d’'OT 2018' que figura en les llistes de vendes, ja que altres dels seus companys també han aconseguit colar-se en el Top 10. El recopilatori de Natalia aconsegueix la tercera posició, mentre que el de Julia apareix en el sisè lloc. Per la seva part, els àlbums de Famous i Sabela figuren en vuitena i novena posició, respectivament.

A començaments de setmana, Alba Reche aconseguia aparèixer en un article de ‘The New York Times’ gràcies a la seva versió de 'She used to be mine' a 'OT 2018'. Al llarg de la notícia, el redactor recull alguns dels ‘covers’ de la cançó i les impressions de Sara Bareilles, intèrpret original del tema.