DESPRÉS DE LES SEVES CAMPANADES

Incòmoda entrevista a Cristina Pedroche a Antena 3: "No vinc perquè em llanceu als lleons"

La presentadora va acudir a 'Espejo público' per parlar del vestit que va lluir per les campanades i que ha suscitat tota mena de comentaris

pedroche

pedroche

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després d’aconseguir les campanades més vistes en la història de les cadenes privades, Cristina Pedroche va reaparèixer ahir a la tarda a 'Zapeando' per donar detalls sobre el seu mediàtic vestit. Però els programes d’Atresmedia continuen traient profit de la presentadora i aquest matí ha acudit també a 'Espejo público', on s’ha enfrontat a una entrevista molt diferent de la que esperava. 

Un dels col·laboradors, Antonio Naranjo, va voler conèixer l’opinió de Pedroche sobre la supressió de la figura de les hostesses en esdeveniments esportius com la Fórmula 1. "Però jo vinc aquí a parlar de les campanades i de mi, no per entrar en més polèmiques. Vinc perquè és un programa de la casa on em cuideu, no perquè em llanceu als lleons", va assenyalar la convidada, que, no obstant, va decidir respondre a la qüestió. 

"Elles poden decidir posar-se el que els dona la gana, igual com ho faig jo. La diferència és que, quan ets hostessa, et diuen el vestit que has de portar. En la decisió de cada una no m’hi poso", va afegir Pedroche.

Just després, Cuca Sales va fer una altra pregunta que va deixar perplexa la de Vallecas: "¿Sobre el teu vestit decideixes tu?". "¿Com? De veritat... Jo ho decideixo tot, fins i tot el guió. Em fico fins i tot a realització. Soc molt perfeccionista i està tot mesurat", va contestar sense ocultar un rostre de sorpresa i incomprensió. 

La següent a dirigir-se a Pedroche va ser María Jamardo, que no va dubtar a reconèixer que no li va agradar el ‘look’ de la presentadora. "No us estic preguntant la vostra opinió. L’any que ve que vingui Chicote", va dir Pedroche entre rialles però visiblement molesta. Tot seguit, la tertuliana la va acusar de reduir el discurs feminista a un modelet: "¿No et sembla molt simplista?".

Notícies relacionades

"Em semblen simplistes aquest tipus de preguntes. El missatge que ha de quedar és el missatge que vaig donar, és igual el que porti posat", va deixar anar Pedroche, que també va haver de respondre a les crítiques per la semblança del seu vestit amb el que va lluir Laetitia Casta per a Yves Saint Laurent fa més de 15 anys. 

"Vinc aquí a parlar de les meves campanades, de com de meravellós és el meu vestit i de la posada en escena. M’és igual, en el món de la moda està tot inventat. Que aquella nit tothom parlés d’Yves Saint Laurent em sembla un triomf tant de Josie com meu", va concloure.