PEL SEU ESQUETX AMB LA BANDERA

Bertín Osborne: «Dani Mateo ha fet una estupidesa i ara ho ha de pagar"

El presentador de 'Mi casa es la tuya' assegura que el còmic quedarà marcat com "el que es va mocar amb la bandera"

bertin-osborne

bertin-osborne

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Bertín Osborne publica aquest divendres el seu nou àlbum de ranxeres, titulat 'Yo debí enamorarme de tu madre'. Enmig de la promoció per la seva tornada a la música, el presentador de 'Mi casa es la tuya' ha aprofitat per donar la seva opinió sobre el polèmic esquetx de 'El intermedio' que ha portat Dani Mateo als jutjats

Segons Osborne, l’humorista "va ficar la pota i ho sap", motiu pel qual considera que estarà "penedidíssim". "Jo he fet moltes collonades en la meva vida, ell ha fet una estupidesa i ara ho ha de pagar per haver-la fet", declara de manera taxativa Europa Press fent referència al gag en què es moca el nas amb la bandera espanyola

D’altra banda, el cantant assenyala que "per aquesta estupidesa", Mateo ha quedat marcat i serà recordat "com el que es va mocar amb la bandera". Amb aquestes declaracions, deixa clar el seu rebuig a la peça humorística de l’espai de La Sexta: "Pots fer bromes amb el que sigui, però no pots entrar en el terreny dels sentiments". 

Notícies relacionades

"Igual que no pots entrar a escopir en una església perquè emprenyes els sentiments de molta gent, no pots fer això amb la bandera perquè hi ha molta gent que això l’afecta i no t’ho perdonarà mai", afegeix Osborne, que malgrat això, afirma que no posa en dubte que Mateo sigui "un bon xaval". 

Bertín estrena divendres 'Mi casa es la tuya'

El presentador ha realitzat aquestes declaracions a dos dies del presentar el seu nou disc i de la nova temporada de 'Mi casa es la tuya', que arriba a Telecinco després del mal rendiment de 'Mi casa es la vuestra', l’spin off pensat per a l’estiu que la cadena va decidir estrenar finalment al setembre.