DIA DE LA HISPANITAT

Ana Rosa es posiciona: «Penjaré la bandera espanyola al balcó»

La presentadora de Telecinco ha mantingut un debat amb Esther Palomera sobre el significat que té el símbol en l'actualitat

ana-rosa-quintana

ana-rosa-quintana

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

‘El programa d’Ana Rosa’ ha muntat aquest dimecres una taula de debat sobre el Dia de la Hispanitat, que se celebrarà com cada any el 12 d’octubre. La mateixa presentadora ha volgut intervenir i donar la seva opinió sobre el significat de la bandera espanyola. Al seu judici, portar aquests colors s’associava durant la seva generació amb “ser fatxa” “ultradretà”, una cosa que considera que està canviant. 

“Ara, les noves generacions, com en tots els països, estan donant valor a la bandera com a senyal identitat i sense complexos”, ha comentat Ana Rosa. Una visió diferent té Esther Palomera, que ha replicat a l’argument de la presentadora. “Això ho havíem aconseguit, exhibir la bandera associada als èxits esportius, però ara hi ha qui se n’ha tornat a apropiar”, ha assenyalat la periodista amb referència a la dreta espanyola. 

Notícies relacionades

Ana Rosa ha assegurat que abans “no hagués tret una bandera en la meva vida, perquè t’assenyalava com a reaccionari i fatxa”. “¿I ara sí? Jo no, perquè m’ho diu la dreta”, ha asseverat Palomera, a la qual cosa la presentadora ha respost sense pensar-s’ho dues vegades: “Doncs mira, la penjaré. Però no perquè m’ho digui el PP, m’és igual el que diguin, però crec que està bé reivindicar”. 

Ana Rosa ha posat com a exemple “el respecte” que tenen els habitants d’altres països cap a les seves banderes. “Sempre que no sigui una utilització partidista i excloent de la bandera, d’acord,” ha finalitzat Palomera, mantenint-se ferma en la seva actitud.