Va sortir il·lès

Miguel Ángel Muñoz té un aparatós accident de trànsit a Eivissa

L'actor es troba en perfecte estat i ha tranquil·litzat els seus seguidors amb un missatge

miguel-ngel-muoz

miguel-ngel-muoz

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Gran ensurt per a Miguel Ángel Muñoz durant les seves vacances a Eivissa. L’actor i una amiga es van veure implicats aquest cap de setmana en un aparatós accident de trànsit del qual, afortunadament, van aconseguir sortir il·lesos.

Segons Hola, un cotxe model Mini va bolcar a la carretera que uneix platja d’en Bossa amb l’hipòdrom de Sant Rafael, on es trobava l’actor. La conductora va xocar amb un taxi i amb el vehicle de Miguel Ángel Muñoz i el seu acompanyant, que van ser traslladats en ambulància fins a una policlínica.

Davant de l’allau de missatges preocupant-se pel seu estat de salut, el protagonista d’'Un paso adelante’ ha decidit pronunciar-se sobre el tema a les seves xarxes socials per tranquil·litzar els seus seguidors i deixar clar que "simplement ha estat una anècdota més de la vida"

 

Notícies relacionades

Per sort,cap dels implicats van patir lesions grans malgrat com d’aparatós va ser l’accident.En el meu cas, el que menys. Ja que estava aturat, acabat d’aparcar, encara dins del cotxe i després del primer impacte, només va ser un gran ensurt i una sensació difícil d’explicar per aquí mentre veia atònit el que passava a través de la finestra del meu cotxe", ha escrit en el seu compte d’Instagram.

Miguel Ángel finalitza el missatge amb una reflexió: "La vida és increïble i pot ser que en menys d’un minut tot faci un gir de 180 graus per canviar de rumb, però sempre cal veure la part positiva".