NOU PRETENDENT

El jove esportista que li ha tornat la il·lusió a Violeta a 'Mujeres y hombres y viceversa'

Saúl Pina s'incorporarà al programa en els pròxims dies.

violeta

violeta

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

La trajectòria de Violeta a 'Mujeres y hombres y viceversa' s’està caracteritzant per ser un autèntic cúmul d’emocions. Un dels cops més grans per a la concursant des de la seva arribada al programa va ser l’abandonament voluntari de Julen, un dels seus nois favorits. Però ara sembla que ha tornat a somriure a causa de la imminent arribada d’un nou pretendent que li podria tornar la il·lusió perduda.

Notícies relacionades

Es tracta de Saúl Pina, un jove esportista amic d’Albert 'Pértiga'. A causa dels estudis i els seus compromisos com a perxista encara no ha pogut anar a plató per conèixer Violeta en persona, però ho farà molt aviat. Per fer més curta l’espera, ha enviat un vídeo al programa en el qual es dirigeix a la tronista: "Seré allà d’aquí a res. Espero que tinguis moltes ganes de veure’m perquè jo a tu sí. Físicament m’encantes i espero que puguem congeniar".

Saúl Pina, nou pretendent de Violeta. / MEDIASET

Des de plató, Violeta ha vist el vídeo amb un ampli somriure que ha demostrat les seves ganes de tenir Saúl entre les seves files. De fet, va ser ella mateixa qui va demanar a l’organització del programa la incorporació del jove, que finalment ha acceptat la invitació per provar de conquerir la tronista.