A 'Socialité'

Logan descarta ser tronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' M'agradaria centrar-me en la moda

Desdiu Rafa Mora, que va afirmar el contrari

logan

logan

1
Es llegeix en minuts

Després del seu pas per ‘Supervivientes’,en què va quedar en segon lloc només al darrere de Sofía Suescun, Logan està decidit a arxivar els ‘reality shows’ i els programes de televisió. Així ho va afirmar dissabte passat a ‘Socialité’, en què paradoxalment va ser convidat i va acabar protagonitzant una petita topada amb Alejandro Albalá.

Notícies relacionades

Logan va desdir Rafa Mora, que va assegurar que l’exconcursant ja estava negociant ser tronista del programa que presenta Emma García a Cuatro. A més, va afirmar que la seva carrera estava allunyada de la televisió: “De moment ja m’he cansat dels ‘realities’, ja he cobert la meva quota. (...) M’agradaria centrar-me en la moda i la publicitat, que és el que serà el meu únic objectiu. Els camins que vagin sorgint ja veuré si els agafo o no”.

D’altra banda, el jove va llançar un atac directe a Sofía Suescun, de qui va afirmar que, malgrat els seus conflictes, fora de càmera el tractava de molt afecte: “Les mirades de la Sofía em diuen que li agrado”,va arribar a afirmar en el programa de María Patiño.

Temes:

MYHYV