Troba el teu habitatge a barcelona

Pisos a Montcada i Reixac, atractives oportunitats a l’àrea metropolitana de Barcelona

Vivendes a punt per entrar-hi a viure en una localitat que ofereix tots els serveis i comoditats

Pisos a Montcada i Reixac, atractives oportunitats a l’àrea metropolitana de Barcelona
2
Es llegeix en minuts

Viure a l’àrea metropolitana de Barcelona, a 5 minuts de la capital, però amb més tranquil·litat i més zones verdes per disfrutar a l’aire lliure és el que us ofereix la comarca del Vallès Occidental. Si això és el que voleu, visiteu amb nosaltres els següents pisos en venda a Montcada i Reixac, amb dos i tres dormitoris, llestos per a la mudança. ¿És el que busqueu?

Si voleu veure un dels vostres immobles en aquestes notícies i a les xarxes socials, contacteu amb nosaltres clicant en aquest enllaç.

Pis al barri de Mas Rampinyo

Pis al barri de Mas RampinyoLa vivenda es distribueix en saló menjador amb sortida a una terrassa, cuina independent moblada i també amb accés a una altra terrassa, 3 dormitoris, 1 lavabo i 1 bany complet equipat amb banyera d’hidromassatge. 2 dels dormitoris compten amb armaris encastats. La finca està a prop del Centre Comercial Punt de Montcada, un espai ple de serveis d’oci, restauració i comerços de qualsevol classe. Més informació i fotografies a pis en venda a Montcada i Reixac.


Pis de dos dormitoris a Montcada i Reixac

Pis de dos dormitoris a Montcada i ReixacVivenda en zona excel·lent, cèntrica, envoltat de petit comerç, zones per a l’oci, restaurants i tots els serveis necessaris, molt ben comunicat amb metro, busos i tren. Consta d’amplis i lluminosos espais, amb 2 dormitoris dobles exteriors, 2 banys complets, ampli saló menjador amb sortida a la terrassa i cuina amb espai per a ‘office’ equipada amb electrodomèstics. Més informació i fotografies a pis en venda a Montcada i Reixac.


Pis al centre de Montcada i Reixac

Pis al centre de Montcada i ReixacVivenda ideal per als que els agrada tenir-ho tot a mà. Aquest acollidor pis us captivarà pels excel·lents acabats, òptima conservació, tot exterior, i la cuina americana. Al costat de la cuina hi trobem el menjador, ampli i lluminós, dues habitacions dobles exteriors, lluminoses, terres de parquet laminat, un bany complet, amb banyera d’hidromassatge. Més informació i fotografies a pis en venda Montcada i Reixac.

Pis a Sant Joan

Notícies relacionades

Pis a Sant JoanVivenda a tan sols 5 minuts de Barcelona, bufona, reformada, molt ben cuidada, amb terrassa, saló menjador ampli i lluminós. Habitació principal doble, exterior i amb molta llum. Una altra habitació doble i una d’individual, bany complet amb banyera i cuina ben conservada i equipada. Més informació i fotografies a pis en venda a Montcada i Reixac.

Pis al carrer Palamós

Pis al carrer PalamósPis totalment exterior i amb molta llum natural a totes les estances, compta amb 3 lluminoses habitacions i 1 bany amb dutxa gran amb mampara. La cuina està totalment moblada i equipada i té sortida a un safareig ampli amb llum natural. El menjador d’aquesta vivenda disposa d’un balcó, actualment tancat, però amb la possibilitat de tornar a obrir-lo o afegir-lo al menjador per ampliar-lo. El pis ha sigut reformat recentment i està a punt per entrar-hi a viure. Més informació i fotografies a pis en venda a Montcada i Reixac.