Troba el teu habitatge a barcelona

Pisos llestos per entrar a viure en Esplugues de Llobregat, la llar que busqueu a un pas de Barcelona

Vivendes en venda, que podeu visitar ara mateix amb totes les mesures i garanties de seguretat

Pisos llestos per entrar a viure en Esplugues de Llobregat, la llar que busqueu a un pas de Barcelona
2
Es llegeix en minuts

Comencem l’any amb una selecció de pisos en venda a Esplugues de Llobregat, municipi molt pròxim a Barcelona i amb bones comunicacions i serveis. Vivendes en barris com el Gall, el Centre, Montesa o la Plana, llestos tots ells per entrar a viure. ¿Voleu veure’ls? Acompanyeu-nos.

Si voleu veure un dels vostres immobles en aquestes notícies i a les xarxes socials, contacteu amb nosaltres clicant en aquest enllaç.

Pis al barri del Gall

Pis al barri del GallLa vivenda es distribueix en un àmplia sala d'estar - menjador, 2 grans dormitoris, cuina moblada i equipada amb accés a un safareig i 1 bany equipat amb plat de dutxa. Disposa de terres de fusta i finestres d’alumini. Pròxima a tots els serveis bàsics: centres educatius i esportius, oficina de correus, comerços i supermercats, etc. A més, gaudeix de bones comunicacions gràcies a la seva proximitat a l’av. de Cornellá i a la carretera N-340. Més informació i fotografies a pis en venda a Esplugues de Llobregat.

Pis de disseny a Espluges de Llobregat

Pis de disseny a Espluges de LlobregatEl pis té una reforma íntegra de disseny i acabats de primera qualitat. Disposa de 3 habitacions (1 de doble), bany i lavabo, sala d'estar menjador amb sortida a balcó quadrat i cuina per estrenar. Consta de calefacció i aire condicionat i terres de parquet. Més informació i fotografies a pis en venda a Esplugues de de Llobregat.

Pis al costat de l’hospital Sant Joan de Déu

Pis al costat de l’hospital Sant Joan de DéuExcel·lent pis de 2 habitacions (una de doble i una d’individual), amb un bany i un lavabo, cuina moblada, ampli saló i una terrassa amb vista a tota la ciutat. Disposa de bons acabats i excel·lent ubicació. Es troba al costat de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Disfruteu de ràpid accés a tots els serveis bàsics: comerços, supermercats, centres educatius, esportius i de salut, transport públic, serveis d’hostaleria i restauració. Més informació i fotografies a pis en venda a Esplugues de Llobregat.

Pis al centre d’Espluges

Notícies relacionades

Pis al centre d’EsplugesLa vivenda es distribueix en sala d'estar - menjador exterior amb sortida a balcó, tres dormitoris, un dels quals doble en suite, dos banys i cuina àmplia. Compta amb calefacció per radiadors i aire condicionat. Ubicat a escassos minuts de tots els serveis del municipi i zones verdes. Més informació i fotografies a pis en venda a Esplugues de Llobregat.

Pis al costat de l’ajuntament

Pis al costat de l’ajuntamentUbicat en el complex de la Rajoleta, trobem aquesta vivenda d’alt standing amb garatge i traster inclòs. Consta d’un ampli menjador, exterior, cantoner i amb grans finestrals. La cuina és independent i totalment equipada. La zona de nit, es compon de 3 dormitoris (un de doble i molt gran, mitjà i individual), i 2 banys (un dels quals en suite). El pis disposa d’aire condicionat, calefacció de gas i fusteria d’alumini. Més informació i fotografies a pis en venda a Esplugues de Llobregat.