Troba el teu habitatge a barcelona

Immobles Destacats

Troba el teu pis al Raval de Barcelona, vivendes per a tots els gustos

tucasaraval

tucasaraval

1
Es llegeix en minuts

La qualitat de vida, el clima i el mar són alguns dels principals atractius per viure a Barcelona. Els seus barris, cada un amb la seva personalitat pròpia, passejos, places, monuments, zones comercials i d’oci donen vida a la ciutat.

Barcelona ofereix infinitat de possibilitats per a tothom que hi vol viure. Apartaments, àtics, estudis, pisos, etc., innombrables immobles en els quals fer realitat el teu somni de viure a Barcelona.

Aquesta setmana ens aturem al barri del Raval, on hem seleccionat diferents tipus de vivendes que estan en venda en aquests moments.

Pisos i apartaments en venda al Raval

Aquest tipus d’immobles són els més habituals a la zona del Raval. Vivendes amb habitacions separades, amb un o dos banys i amb totes les comoditats necessàries. Els pisos i apartaments en venda al Raval de Barcelona ofereixen una àmplia gamma de preus i característiques, i et resultarà fàcil poder prendre la teva decisió.

Estudis en venda al Raval de Barcelona

Una altra tipologia d’immobles molt habitual al Raval són els estudis. Si el que estàs buscant és un petit loft per convertir-lo en la teva llar a Barcelona, posa fil a l’agulla i comença a organitzar les teves futures visites als immobles.

Àtics en venda al Raval

Notícies relacionades

Si el que vols és intimitat i disfrutar del barri des de les altures i amb terrasses en les quals organitzar agradables vetllades amb amics i familiars, el que necessites és un àtic al Raval.

Viure al Raval és sempre un privilegi, per la qual cosa si estàs pensant a comprar una vivenda en aquest barri barceloní, llança-t’hi i troba la teva futura llar.