VIOLÈNCIA MASCLISTA

Arresten a Madrid el presumpte autor de l’assassinat masclista de la Corunya

  • La investigació sospita que el detingut, de 48 anys, va clavar 52 punyalades a la seva parella

Arresten a Madrid el presumpte autor de l’assassinat masclista de la Corunya

FARO DE VIGO

1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous a la nit la Policia Nacional ha detingut a Madrid l’home de 48 anys que suposadament va matar a punyalades a la seva parella de 52 anys a la Corunya, han informat a EFE fonts de la Subdelegació del Govern a la Corunya.

Els fets van tenir lloc cap a les 2.00 hores d’aquest dijous, quan un home va trucar al 091 per alertar que havia trobat la seva mare sense vida en una habitació de la seva vivenda, situada al carrer Juan Darriba, al barri d’O Birloque. L’home que va alertar va apuntar la parella de la seva mare com a autor del crim, ja que tots dos havien tingut una forta discussió en dies passats, tot i que no consten denúncies prèvies.

Notícies relacionades

Agents de la brigada provincial de la Policia Judicial es van personar al lloc dels fets i van activar un dispositiu de recerca per localitzar el presumpte homicida a l’entendre que hi ha «indicis» que es tracti d’un delicte de violència de gènere. Després d’una intensa recerca durant tot el dia, la Policia Nacional l’ha detingut a Madrid. Es tracta d’un home de 48 anys que tenia antecedents previs per violència de gènere a dues dones més. Aquests delictes anteriors no van ser homicidis.

La víctima, anomenada Mónica Marcos, tenia una fleca al barri on vivia.