Executiu local

El govern de Vilanova i la Geltrú s’estructura en sis àrees, cinc per al PSC i una per als Comuns

El govern de Vilanova i la Geltrú s’estructura en sis àrees, cinc per al PSC i una per als Comuns

GEMMA SÁNCHEZ / ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El nou govern de Vilanova i la Geltrú, que comandarà per primera vegada el socialista Juan Luis Ruiz, s’estructurarà en sis àrees, cinc les presidirà el PSC i una, el grup municipal de Vilanova En Comú Podem, formació amb què els socialistes van arribar a un acord de govern.

Més enllà de l’àrea d’alcaldia, que presidirà el nou alcalde, Alfredo Vila es farà càrrec de l’Àrea d’Organizació, Gobernança i Societat del Coneixement; Anna Ribera Cos presidirà l’àrea de Projecció de Ciutat, Capitalitat i Universitat; Teresa Llorens, la de Polítiques de Ciutadania; Iolanda Sánchez (cap de llista d’En Comú Podem), la d’Acció Comunitària; i Gerard Llobet, la d’Ecologia, Urbanisme i Serveis Urbans.

El nou organigrama es portarà a aprovació en el pròxim ple ordinari, que tindrà lloc el 3 de juliol.

Notícies relacionades

El resultat electoral de diumenge va suposar un tomb en la composició del consistori de Vilanova i la Geltrú. El PSC, que partia amb els set regidors aconseguits el 2019, en va guanyar quatre. ERC, que també va aconseguir set regidors en els anteriors comicis, en va perdre quatre. Fa quatre anys, el PSC va guanyar les eleccions amb tot just 60 vots de diferència amb els republicans, però un pacte a última hora entre ERCJunts i la CUP va impedir que Juan Luis Ruiz portés els socialistes a l’alcaldia.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO de Vilanova.