Memòria històrica

Vilanova i la Geltrú impulsa sortides educatives sobre memòria històrica en centres d’ESO

Nova línia de subvencions facilitarà la difusió i sensibilització dels joves en la comprensió de successos històrics i valors democràtics

Vilanova i la Geltrú impulsa sortides educatives sobre memòria històrica en centres d’ESO

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els centres d’educació secundària obligatòria de Vilanova i la Geltrú ja poden accedir a una nova línia de subvencions, creada per l’ajuntament a fi de facilitar la realització de sortides en l’àmbit de la memòria històrica.

Amb l’impuls de les subvencions, l’ajuntament vol promoure una tasca de difusió i sensibilització per a la gent jove com a eina essencial de coneixement i del seu creixement personal i cultural.

El regidor de Memòria Històrica, Adrià Guevara, destaca que «tenim la sort de disposar d’un teixit educatiu molt compromès amb la memòria històrica, i des de l’ajuntament volíem donar un cop de mà per continuar ajudant a fer possibles les diferents sortides que organitzen en aquest àmbit».

Les subvencions volen ajudar els centres a desenvolupar el seu projecte educatiu quant a la memòria històrica, a través de viatges i excursions als espais de memòria, llocs emblemàtics i amb valor pedagògic, per estudiar i entendre els successos històrics del període que va entre 1931 i 1979.

Notícies relacionades

En concret, es tracta d’oferir ajudes a les activitats que garanteixen l’educació en els valors democràtics i en els desplaçaments dins i fora del territori nacional per a aquestes sortides programades.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova