Carnaval a Vilanova

Els equips de neteja de Vilanova i la Geltrú retiren 12 tones de caramels després del Carnaval

La Companyia d’Aigües de VNG va treballar amb un dispositiu especial durant 12 hores seguides, i va utilitzar quatre màquines hidràuliques i dos camions-cisterna per deixar la plaça completament neta

Els equips de neteja de Vilanova i la Geltrú retiren 12 tones de caramels després del Carnaval

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge passat, un equip de 30 persones del servei de neteja es va encarregar de retirar unes 12 tones de caramels de la plaça de la Vila.

A causa de les temperatures moderades, els caramels van resultar molt enganxosos, cosa que va dificultar el procés de neteja.

El dispositiu especial va treballar durant 12 hores seguides per deixar la plaça completament neta.

Objectiu: recuperar la ciutat com més aviat millor

Marc de Arias, gerent de la Companyia d’Aigües, responsable de la neteja viària a VNG, va explicar que el dispositiu va ser molt intens i que en alguns moments, fins a 40 persones van treballar simultàniament al lloc.

En l’actualitat, l’equip s’ha reduït a entre 20 i 30 persones per tanda, però continuen treballant les 24 hores del dia.

L’objectiu és recuperar la ciutat com més aviat millor, per la qual cosa s’estan utilitzant quatre màquines hidràuliques i dos camions-cisterna hidràulics, a més d’elements externs.

Primer any que la Companyia de les Aigües assumeix la neteja

La neteja s’ha organitzat en dues fases: la primera al voltant dels eixos verticals de la rambla, el carrer dels Caputxins i rambla Samà, i la segona als carrers transversals.

Aquest ha sigut el primer any en què la Companyia d’Aigües ha assumit la neteja especial de Carnaval després d’internalitzar el servei l’any passat.

Notícies relacionades

El gerent de la companyia agraeix la col·laboració de totes les entitats i departaments de l’ajuntament, i assegura que han assumit aquesta tasca com un repte, com a empresa i com a servei, i que tots els treballadors han donat el 100%.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova