Handbike

Els viladecanencs Rider i Garrote competiran en els Jocs Paralímpics

Sergio Garrote i Israel Rider han sigut convocats per competir a partir de dimarts amb la Federació Espanyola de Ciclisme com a handbikers

Els viladecanencs Rider i Garrote competiran en els Jocs Paralímpics

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans (Baix Llobregat) té una cita a partir del dia 31 per seguir la participació de Sergio Garrote i Israel Rider, dos conciutadans que han sigut convocats per competir amb la Federació Espanyola de Ciclisme com a handbikers. Tots dos tenen un gran nombre de títols que avalen la seva trajectòria i faran equip en la competició per relleus d’aquesta categoria.

Israel Rider porta des de 2014 sobre una handbike i en poc temps, el que va començar com una activitat cardiovascular, es va convertir en alguna cosa més. Des d’aleshores ha sigut campió d’Espanya individual i, fins en cinc ocasions, de relleus per equips amb la selecció catalana. Arriba a la cita olímpica just després d’haver firmat al juny la seva millor participació individual en un Mundial, un vuitè lloc.

Per la seva part, Sergio Garrote va ser convocat per primera vegada per la selecció espanyola de ciclisme adaptat el 2016 per disputar una prova de la Copa del Món. I des del 2016 no ha baixat ni una vegada del podi en totes les carreres nacionals i internacionals que ha conclòs. El 2019, per primera vegada, va acabar l’any com a número 1 del rànquing mundial en la seva categoria.

Suport de Viladecans

El 21 de juliol els dos esportistes es van reunir amb l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i els regidors d’Esports, Ricard Calle i Francisco Chacón, i van rebre uns obsequis amb la marca de la ciutat perquè tinguin molt present el suport de Viladecans en la seva cita olímpica.

Horaris de les competicions

Notícies relacionades

Israel Rider competirà en la categoria MH3 de la contrarellotge el 31 d’agost i l’1 de setembre a Ruta. Sergio Garrote competirà en la categoria MH2 de la contrarellotge el 31 d’agost i l’1 de setembre a Ruta. Tots dos participaran conjuntament el dia 2 de setembre en la categoria MH1-5 del Relleu per equips.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO