La millor moda es troba a La Roca Village

La Roca Village i les seves sofisticades boutiques representen una opció ideal i diferent a l'hora de planificar les vacances de Setmana Santa, ja que a les seves botigues poden trobar-se tots els productes necessaris per a estar a l'última moda. Un pla imprescindible a Barcelona.

La millor moda es troba a La Roca Village

Cedida

4
Es llegeix en minuts
P. Canals

Visitar i conèixer La Roca Village ja és un viatge per si mateix i suposa tota una experiència que quedarà gravada a la memòria dels visitants. Una opció ideal perquè els visitants puguin entrar en contacte amb el món de la moda i sentir-se part d'ell. 

La Roca Village acull les millors marques i experiències

La Roca Village està situat a Santa Agnès de Malanyanes, Barcelona. Passejant per l'acollidor conjunt de boutiques és possible gaudir de compres de les millors marques i de diverses experiències.   

La Roca Village és una experiència per a tots els sentits, d'aquí ve que els establiments de moda siguin una de les diferents opcions que poden gaudir-se a la visita: art, viatges, cultura i gastronomia.

La Roca Village ofereix una experiència de compra única /

Cedida

Prestigioses marques de luxe esperen als bulevards i permeten obtenir el conjunt de complements ideals de cara a les vacances de Setmana Santa. La Roca Village acull 150 firmes nacionals i internacionals, que converteixen al Village en un perfecte aparador de la moda i les últimes tendències.

La Roca Village també disposa d'un servei oficial diari d'autocar de luxe, que realitza un viatge directe des del centre de Barcelona fins al Village, en tot just 40 minuts. El servei oficial de Shopping Express permet gaudir d'un viatge amb tota mena de comoditats com Wi-Fi gratuït, guia multilingüe i accés amb cadira de rodes amb reserva prèvia. Cada bitllet disposa d'un VIP Pass personal amb un 10% de descompte addicional sobre el preu del Village.

La Roca Village i el seu compromís amb les noves boutiques  

La Roca Village s'ha caracteritzat per oferir un compromís amb les millors marques de moda del mercat. Fidels a aquests principis, el Village pretén afegir una nova incorporació a les seves files: la boutique de Santa Eulàlia, de pròxima obertura i disponible de manera exclusiva del 13 al 24 de març.

La boutique de Santa Eulàlia a La Roca Village /

Cedida

Gràcies a la nova incorporació, és possible descobrir els secrets que guarda Santa Eulàlia; des de peces de nit com a vestits de lluentons fins a sabatilles sneakers. 

Excel·lència en l'oferta gastronòmica 

La Roca Village complimentarà els paladars dels visitants per Setmana Santa. Amb motiu de les celebracions, els restaurants del Village oferiran sorpreses i moments deliciosos als visitants.  

Els restaurants tindran, de manera limitada i exclusiva, una creació dolça del prestigiós mestre pastisser Christian Escribà, un dels nostres pastissers de major reconeixement.  

Com a celebració de les festes de Pasqua, La Roca Village també oferirà als seus visitants la venda dels icònics Conillets d'or de Lindt, a més de packs de “cerca de l'ou”. Dolços capritxos per a moments únics que faran de la visita un saborós record inoblidable.  

Per a tancar el particular menú de les festivitats, els visitants podran trobar un complet aparador de productes Farggi, plagat de deliciosos dolços tradicionals de Pasqua. Una temptació, plena de tradició, impossible de resistir.

A La Roca Village també es pot gaudir de la millor gastronomia /

Cedida

Participa en el sorteig d'una exclusiva maleta  

La Roca Village oferirà a tots els seus visitants el sorteig d'una maleta, plena de complements i productes essencials per a viatjar. Els tres sortejos que es realitzaran representen una fantàstica oportunitat per als visitants, ja que a través d'uns senzills passos podran aconseguir un ampli assortiment de productes imprescindibles per a una escapada. Gràcies a aquesta oportunitat poden complementar el seu viatge de manera senzilla.  

Hi haurà tres sortejos, (1 per setmana) de l'11 de març a l'1 d'abril, que permetran als visitants obtenir una maleta “Alluminium” de “Tumi”, amb productes de viatge de les millors marques. Els passos per a participar en el concurs són molt senzills: 

  • És imprescindible ser membre de Membership de La Roca Village. En cas contrari és necessari el registre, de forma molt simple. 

  • Compra en 3 o més boutiques del Village i escaneja el teu codi personal per a confirmar la teva participació. 

  • Una vegada fetes les compres, el visitant rebrà un correu electrònic per a confirmar la participació en el sorteig. 

  • La possibilitat de tenir un viatge perfecte es troba a l'abast de tots els visitants que participin en el concurs de “Tumi” en La Roca Village.  

Assessorament perquè l'experiència sigui perfecta  

A La Roca Village els visitants poden delectar tots els seus sentits, amb les millors marques i les millors boutiques sempre presents.

Al Village és possible comprar lliurement, passejant i descobrint les diferents marques que ofereix l'encantador centre; però amb la finalitat d'oferir la millor experiència possible als visitants, a La Roca Village també ofereixen serveis de personal shopper. És igual que sigui un viatge, un esdeveniment de luxe o una cosa més informal, a La Roca Village ofereixen assessorament als visitants amb professionalitat i bon gust.

A La Roca Village es pot gaudir d'una experiència de compra personalitzada /

Cedida

La visita a les seves boutiques suposa un pla imprescindible a Barcelona i una vegada que els visitants descobreixin tots els secrets que guarden les botigues dels bulevards, no voldran anar a un altre lloc i desitjaran formar part de l'exclusiva família de La Roca Village.