Consell pràctic

El motiu pel qual has de ficar al rentaplats la mitja llimona que tens oblidada a la nevera

¿Què li passa a Shakira a la cara? El seu últim retoc estètic

¿Quant guanya un repartidor de Glovo?

¿Quant guanya un conductor d’Uber?

Així afecta la salut beure cervesa cada dia

El motiu pel qual has de ficar al rentaplats la mitja llimona que tens oblidada a la nevera
1
Es llegeix en minuts
Pedro G. Cuesta

A tots ens ha passat: comprem una malla de llimones, n’utilitzem una o dues i allà es queda la resta, oblidades a la nevera. Fins i tot alguna vegada pot ser que es quedi la meitat ressecant-se.

Però la llimona és un producte que es pot utilitzar per a moltes coses, des de purificar la pell o netejar ferides (és antisèptic i antibacterià) fins a netejar vidres o, fins i tot, el microones.

I també és apta per a altres electrodomèstics, perquè l’àcid cítric de la llimona pot ajudar a netejar i desodoritzar el rentaplats.

Sense llavors

Per fer-ho, convé assegurar-se que va sense llavors i anar amb compte amb la pell, perquè no obstrueixi els desaigües o filtres del rentaplats i causi problemes de drenatge.

Notícies relacionades

No obstant, hi ha gent que no recomana utilitzar-la per al rentaplats, perquè pot corroir i fer malbé les parts internes de l’aparell, com les juntes i les canonades. Per aquest motiu, si s’utilitza, es recomana no fer-ho amb massa freqüència.

Per netejar el rentaplats, a més de productes específics i llimones, també es poden utilitzar altres productes naturals per eliminar les olors, com ara vinagre blanc o bicarbonat de sodi.