Supersticions

Posar una fulla de llorer a la cartera: ¿per què ho fa la gent?

La raó per la qual la gent afegeix una fulla de llorer a la rentadora per rentar la roba

Posar una fulla de llorer a sota del coixí: la solució que cada vegada fa més gent (i amb raó)

Posar una fulla de llorer a la cartera: ¿per què ho fa la gent?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El llorer és una planta que, més allà de la gastronomia, s’utilitza com a símbol de poder, saviesa i riquesa. Civilitzacions històriques com la romana o la grega, en les quals s’utilitzaven aquestes fulles per distingir figures com l’emperador o els grans guerrers, van atribuir al llorer un significat positiu que encara es manté en l’actualitat.

Tal és el simbolisme de la planta que aquelles persones més supersticioses la utilitzen en diferents accions quotidianes per atraure bona sort. El son o la bugada són només algunes de les tasques diàries que involucren el llorer, les fulles del qual poden arribar a trobar-se a l’interior d’una cartera.

Ritual per a la prosperitat

Notícies relacionades

Per als més esotèrics, portar una fulla de llorer a la cartera no és cap tonteria, ja que és una manera d’atraure abundància i prosperitat. Per a això, és important comptar amb almenys un bitllet a la cartera en tot moment, de manera que aquesta mai quedi buida.

A diferència d’altres rituals com posar una fulla de llorer sota del coixí per dormir millor, en aquest cas no hi ha cap relació entre els bitllets i les propietats biològiques de la planta, així que tot serà qüestió de molta fe i, sobretot, fortuna.