Any nou, cabellera nova: aquesta és l'única solució efectiva contra l'alopècia

El 90% dels casos de calvície són de tipus androgènic i poden tractar-se amb aquest tractament permanent

Turquia és el destí per excel·lència de les persones que volen sotmetre's a una cirurgia capil·lar

El país compta amb clíniques de referència com HairBack Clinic

L’empelt capil·lar és actualment l’única solució contra l’alopècia

L’empelt capil·lar és actualment l’única solució contra l’alopècia / Cedida

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

La calvície ja és una decisió personal. Els empelts capil·lars són en l'actualitat l'única solució 100% efectiva contra l'alopècia, principalment l'androgènica, que representa al 90% dels casos. Aquesta cirurgia ha anat guanyant més adeptes any rere any i, en l'actualitat, és un dels tractaments de medicina estètica més sol·licitats pels espanyols, segons la Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME).

Turquia s'ha convertit en els últims anys en el destí per excel·lència per a aquelles persones que volen sotmetre's a una cirurgia capil·lar. Segons l'Organisme de Relacions Econòmiques Exteriors de Turquia (DEIK), serien gairebé mig milió d'estrangers els que visiten el país cada any per a fer-se un empelt capil·lar.

Fer-se un trasplantament capil·lar a Turquia ofereix diversos avantatges, expliquen des de HairBack Clinic d'Istanbul, un dels centres de referència del país: es tracta d'una opció més econòmica i, a més, al país es treballa amb les últimes tècniques de cirurgia capil·lar.

Les dues tècniques d'empelt capil·lar: FUE i DHI

Fins no fa molts anys, els empelts capil·lars semblaven una cosa treta de la ciència-ficció. En l'actualitat, és un tractament que forma part del dia a dia de la medicina estètica. Com tot, el procediment ha anat evolucionant i avui dia existeixen dues tècniques diferents per a sotmetre's a una cirurgia capil·lar: l'Extracció d'Unitats Fol·liculars (FUE) i la Implantació Directa de Cabell (DHI).

“Es tracta de dos procediments mínimament invasius, gairebé indolors i no deixen cicatrius evidents. És més que un simple procediment mèdic; és una forma d'art en la qual els cirurgians creen meticulosament la teva línia de cabell i et garanteixen resultats visibles”, expliquen des de HairBack Clinic, que realitza aquest tipus de cirurgia capil·lar a Turquia.

Amb la tècnica FUE s'extreuen les unitats fol·liculars principalment de la zona posterior i lateral del cuir cabellut per a implantar-les, a posteriori, en la zona de recepció. Es realitza en 6 o 8 hores i la recuperació no s'allarga molt en el temps. Per part seva, la tècnica DHI realitza l'extracció i implantació simultàniament amb una eina anomenada implanter, principal diferència amb la FUE.

Els empelts capil·lars lideren els tractaments de cirurgia estètica a Turquia /

Shutterstock

Tres motius per a sotmetre's a un empelt capil·lar

Des de HairBack, la clínica especialitzada en empelts capil·lars a Turquia, revelen tres motius per a sotmetre's a una cirurgia capil·lar:

  • Duren tota la vida. A diferència d'altres solucions com els perruquins, és una solució permanent a la pèrdua de cabell. És un regal per a tota la vida. Un empelt capil·lar és l'única manera de recuperar la cabellera en l'actualitat.

  • Augmenten la confiança. Quedar-se calb pot ser una situació complexa per a moltíssimes persones. Assumir-ho pot costar i pot implicar problemes de confiança i autoestima. Amb un trasplantament de pèl es pot recuperar la cabellera i incrementar de nou l'autoestima.

  • És una tendència. Famosos, influencers, familiars, veïns, amics… En l’actualitat és un tractament molt comú i s'ha convertit en un símbol de l'autocura, sobretot pels homes, ja que l'alopècia afecta més a ells que a elles.

El Doctor Baykal Oymak és un dels més prestigiosos de Turquia /

Cedida

La millor clínica de Turquia per a una cirurgia capil·lar

HairBack Clinic és un dels centres més capdavanters i especialitzats de Turquia per a sotmetre's a un empelt capil·lar. Disposa d’un equip de cirurgians experts com el Dr. Baykal Oymak, una referència d'aquesta mena de cirurgia al país amb operacions exitoses tots els dies a pacients de tot el món.