Consells pràctics

El truc que no sabies per treure els cabells embullats al desaigüe de la dutxa

Truc perquè la rentadora deixi la roba més neta

¿Com netejar i blanquejar unes sabatilles blanques?

El botó secret de la rentadora que et canviarà la vida

Infal·lible per desembussar el lavabo: només amb aquests dos ingredients

El truc que no sabies per treure els cabells embullats al desaigüe de la dutxa

123RF

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No és gens estrany que l’acumulació dels cabellsque perds a la dutxaacabin embussant el desaigüe. Si bé és cert que desembussar aquest ‘tap’ no hauria de suposar-te cap gran inconvenient, el portal Mag comparteix un truc que serveix per aconseguir unaneteja exhaustiva i alhora fàcil que asseguri el correcte drenatge de l’aigua.

Notícies relacionades

El primer pas és retirar els cabells superficials, ja sigui amb les mans o utilitzant guants. Ajudar-te amb un raspall de pues dures també pot ser una bona opció. Per als cabells que es trobin més al fons del desaigüe, serà necessari que recorris a altres instruments com unes pinces o un tornavís.

Fins ara, la seqüència ha sigut bastant previsible i lògica, però aquí arriben els ingredients secrets. A continuació, pots utilitzar aigua bullint, aproximadament un litre, per desfer-te de qualsevol element enganxat a les parets de les canonades. També pots afegir-hi una mica de sabó perquè la barreja sigui més efectiva. En qualsevol cas, en el moment de retirar els cabells assegura’t de tenir l’embornal net.