Un ramat d’ovelles es menja 100 quilos de marihuana per accident a Grècia

VICENT MARÍ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un ramat d’ovelles ha devorat 100 quilos de marihuana d’una plantació d’una empresa farmacèutica a Almirós, a la Grècia central. Així ho ha explicat el pastor del ramat als mitjans locals, que ha afirmat notar que les ovelles s’estaven comportant «d’una manera estranya».

«No sé si riure o plorar. No tinc paraules», ha afirmat el propietari de l’hivernacle on es trobava la plantació al mitjà grec Thenewpaper.gr. Així doncs, també ha lamentat que l’onada de calor també havia afectat la plantació, que s’havia reduït a la meitat, i ara el ramat s’ha menjat les restes».

Afectats pel temporal

Notícies relacionades

Grècia ha passat un període molt complicat amb el temporal de pluges que ha deixat fortes inundacions. La gran borrasca ha afectat, segons dades de la Universitat Agrocultural d’Atenes, més de 80.000 hectàrees de les 300.000 que ocupa l’altiplà de Tessàlia.

A més, segons les primeres dades del govern de Grècia, més de 45.000 animals haurien mort per culpa del temporal. D’altra banda, els animals que han aconseguit sobreviure, s’han quedat sense terreny on pasturar.