A Suïssa

Camina més de 150 quilòmetres per trobar els seus amos: així és la història de la gossa Lucky

Camina més de 150 quilòmetres per trobar els seus amos: així és la història de la gossa Lucky

Luke MacGregor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Lucky és una gossa de raça ‘border terrier’ de 14 anys. Fa uns dies es va escapar d’una residència canina de Berna, a Suïssa. Els seus amos se’n van anar de vacances a Berlín i van decidir deixar-la en custòdia d’uns especialistes.

El 31 de juliol l’animal es va escapar gràcies a un «forat a la gossera», tal com relata la responsable de la finca, Jennifer Wagner, a la Ràdio Televisió Suïssa (RTS).

Tots pensaven que no podia estar molt lluny d’allà, i que tornaria aviat allà o a casa seva. Però Lucky, l’endemà, ja s’havia allunyat més de 160 km de la residència canina. La va trobar un veí l’1 d’agost, a prop del Llac Léman, a Ginebra.

Un veí va trucar a la policia

Notícies relacionades

En total, el recorregut de l’animal equival a 2 hores amb cotxe. Lucky va caminar sense parar a la recerca dels seus amos, i per sort, el veí va trucar a la policia i va poder tornar amb els seus amos gràcies al microxip que porten els animals.

La gossa està bé, no té ferides ni símptomes de desnutrició. Els amos han declarat que sospiten que algú la va portar amb cotxe fins allà «no crec que hagi pogut córrer tant en tan poc temps».