Consells útils

Les cinc coses que no sabies que sí que pots ficar a la rentadora

Com es pot netejar la rentadora per dins

Què has de fer perquè la teva rentadora deixi la roba més neta

Les cinc coses que no sabies que sí que pots ficar a la rentadora
1
Es llegeix en minuts

La rentadora és un dels principals electrodomèstics de la llar. Tot i que és de gran ajuda, de tant en tant poden sorgir dubtes sobre quines coses poden o no netejar-s’hi, per temor d’espatllar la peça en qüestió, o la mateixa màquina. A continuació et mostrem una llista de cinc coses que potser no sabies que sí que pots ficar a la rentadora.

La cortina de la dutxa

Hiha certs articles de plàstic que es poden ficar a la rentadora. Si la cortina del bany necessita una neteja, es pot rentar amb un programa a baixa temperatura –ja que la calor podria fer-la malbé–. Així mateix, caldrà utilitzar un cicle curt i sense centrifugat per evitar que es trenqui. 

Les estores del cotxe

No hi ha dubte que les estores dels cotxes acumulen molta brutícia. Si es volen netejar a la rentadora, el primer que s’haurà de fer serà passar-los un aspirador, i ja estaran a punt per ser rentades amb un programa curt. 

Peces de Lego

Sí, així és. Quan s’utilitzen durant molt temps, és probable que les peces de Lego acabin acumulant brutícia incrustada, la qual cosa suposa un perill tenint en compte que alguns nens se les poden ficar a la boca. Per netejar-les, es poden posar a la rentadora dins d’una bossa de reixeta que impedeixi que s’escampin. 

El coixí 

Notícies relacionades

Amb el pas del temps, els coixins del dormitori tendeixen a tornar-se d’un color groguenc, a causa de la suor i la saliva que es desprèn al dormir. La solució pot ser ficar directament el coixí a la rentadora, sense funda. Es pot rentar d’aquesta manera tant si són sintètics com de plomes. Al treure’l de la rentadora, és recomanable deixar-lo assecar a l’aire perquè no agafi humitat ni aparegui floridura.

Les estores antilliscants de la dutxa

Les estores que es col·loquen al terra de la dutxa o banyera per no caure poden ser el caldo de cultiu perfecte per a la creació de floridura. Per evitar que això passi, pot ficar-se a la rentadora amb un programa fred i centrifugat curt.