Així serà el Nadal màgic que Westfield La Maquinista ha preparat per als barcelonins

El pròxim 2 de desembre el centre comercial inaugurarà la temporada nadalenca amb un esdeveniment molt especial

L’Skating Westfield La Maquinista tornarà el pròxim 2 de desembre

L’Skating Westfield La Maquinista tornarà el pròxim 2 de desembre / Cedida / Westfield

5
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Nadal és el moment més màgic de l'any. Els carrers s'engalanen amb llums i decoració, els més petits viuen amb il·lusió l'arribada de Papà Noel i els Reis Mags i, també, és l'època dels retrobaments familiars en els tradicionals menjars i sopars de les dates assenyalades. Però Nadal també és època de regals i de compres. I, un any més, a Barcelona, Westfield La Maquinista es convertirà des del 2 de desembre fins al 5 de gener en un veritable paradís nadalenc per a tota la família.

Decoració immersiva, la ja emblemàtica pista de patinatge, els tallers o la casa de Papà Noel i els Reis Mags, a més d'altres activitats i sorpreses, submergiran als visitants del centre comercial en un món de fantasia com el dels contes nadalencs. Una experiència pensada per a celebrar l'època més màgica de l'any en gran.

Aquest Nadal, a més, en Westfield La Maquinista comptarà amb la col·laboració especial del Cirque du Soleil. La companyia d'artistes presentarà "CRYSTAL", el seu nou i esperat espectacle, per primera vegada en gira per Espanya, que arribarà a Barcelona el gener de 2023.

Vols viure gaudir de l'època més especial de l'any? Continua llegint.

Una inauguració màgica“Temps de Nadal”, el nom que Westfield La Maquinista ha donat a la seva campanya nadalenca, començarà el dia 2 de desembre amb una inauguració màgica. Un espectacle que no deixarà a ningú indiferent i que omplirà d'il·lusió el centre comercial barceloní. Aquest dia a la tarda s'encendran les llums i una cercavila al més pur estil ‘steampunk’ amb dos xanquers, un malabarista i un acròbata recorreran la planta baixa del centre comercial fins a la plaça central, on se situarà la pista de patinatge i on es durà a terme l'acte inaugural.

La mestra de cerimònies de l'esdeveniment serà l'artista Carla Moreno Parmenter i l'activitat comptarà amb una actuació en directe de María Parrado, guanyadora de la Voz Kids 2014, que serà l'encarregada de posar-li veu al ‘jingle’ nadalenc del centre comercial. Una actuació màgica que deixarà als presents embadalits. Així mateix, aquest dia s'inaugurarà la Casa del Rellotge, amb Papà Noel i els Reis Mags esperant als més petits; i, també, s'obrirà la pista de patinatge, un dels clàssics més esperats de la temporada nadalenca.

 

Torna el Skating Westfield La MaquinistaL'Skating Westfield La Maquinista torna un any més per a ser un punt de trobada on, a més, els visitants podran gaudir d'espectacles en directe tots els divendres i diferents activitats de dinamització.

La pista, com sempre, s'ha instal·lat en el cor del centre comercial: en la plaça central, situada en la planta baixa. Es tracta de la pista de patinatge més sostenible i ecològica de Catalunya gràcies als seus materials sintètics, tampoc utilitza compressors, no genera despesa energètica i tampoc produeix soroll. A més, incorpora un joc de llums i música per a ambientar-la i convertir-la en el centre de la festa. Per a accedir s'haurà de formar part de Westfield Club i aportar un tiquet de despesa en establiments del centre aquest mateix dia, d'almenys 10 euros.


Cada divendres, la pista de patinatge acollirà un espectacle diferent

/ Cedida / Westfield

Els divendres es duran a terme actuacions de ball, música, llum i moltes sorpreses. Entre elles destaquen “Iceskate show” (9 de desembre), un espectacle de patinatge artístic en el qual un dueto vestit a l'estil ‘steampunk’ oferirà una actuació que no deixarà a ningú indiferent; també “Ice’n’rock” (16 de desembre), una ‘performance’ innovadora que combinarà la percussió d'un grup de bateries amb el ritme de la música punxada per un DJ. D'altra banda, el 23 de desembre es podrà gaudir de l'espectacle “Drums Life & DJ” i el dia 30 de desembre de “Ice Disc Party”.

Cada divendres, en la pista de patinatge del centre hi haurà sortejos relacionats amb "CRYSTAL", l'únic xou sobre gel de Cirque du Soleil. A més, el 20 de desembre, Westfield La Maquinista organitzarà una cita amb els artistes de Cirque du Soleil per a celebrar Nadal en gran. Una experiència inoblidable que inclourà un 'meet & greet' amb els seus protagonistes i moltes sorpreses més.

Papà Noel i els Reis Mags atendran els més petits a la Casa del Rellotge

La Casa del Rellotge serà el punt de trobada entre els nens i Santa Claus (del 2 de desembre al 24), i els Reis Mags (des del 27 de desembre fins al 5 de gener). En aquest lloc màgic els més petits de la casa podran lliurar les seves cartes en la bústia màgica i, a més, conèixer a Papà Noel i els Reis Mags de manera personal per a demanar-los tot allò que desitgin.

A més, per a arrodonir una experiència màgica, els nens podran fotografiar-se amb els protagonistes nadalencs i emportar-se a casa un gif ballant al costat d'ells. Una experiència inoblidable perquè tota la família gaudeixi d'un Nadal molt especial.

Tallers i activitats per a tota la família

Com cada any, Westfield La Maquinista també oferirà tallers i activitats per a tota la família. El “Punk Corner” serà l'escenari que acollirà l'àmplia agenda que el centre comercial barceloní ha preparat per a aquestes festes nadalenques al costat d'algunes de les millors marques que acull.

El centre comercial barceloní oferirà tallers i activitats durant tot el mes



/ Cedida / Westfield

Tallers de maquillatge per a brillar en les festes nadalenques, tallers de propòsits d'Any Nou, contacontes infantils, ‘workshops’ esportius, xerrades amb assessors de moda sobre tendències per a triar els teus millors ‘looks’ per a aquestes festes, tallers de decoració de la llar i de les taules… I una infinitat de sorpreses més estaran esperant-te en aquest espai!

Un Nadal solidari

La solidaritat és un dels pilars de la campanya nadalenca de Westfield La Maquinista. Enguany, el centre comercial posarà una cistella gegant per a recollir joguines que, abans de Reis, donarà a una associació de la comunitat local per a convertir aquest dia en un dels més especials per a molts nens.

El diumenge 18 de desembre La Marató dedicarà la seva 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Aquest Nadal, Westfield La Maquinista acollirà una acció solidària juntament amb la fundació Cardio Dreams perquè tots els seus visitants es puguin sumar a la causa i aportar el seu granet de sorra. Per a això, instal·larà un mural 3D pintat pel reconegut artista Carlos Alberto Gil (Guadalajara, Mèxic) en el centre durant tot Nadal. Les persones es podran fer fotos amb el mural i compartir-les en xarxes socials per a donar suport a la recerca en malalties cardiovasculars a través de Westfield La Maquinista i Cardio Dreams.

Si vols viure la millor experiència aquest Nadal, Westfield La Maquinista t'està esperant amb un munt de sorpreses.